Egmont Publishing

Årets julehefter tilbyr leseglede for hele familien!

Del

Å lese julehefter er en del av tradisjonene våre i julehøytiden. I over hundre år har nordmenn lest julehefter til jul. I år lanserer Egmont hele 37 ulike julehefter, der 18 av dem er norske.

Julehefter vekker leselyst, latter, alvor, refleksjoner, gode samtaler og de kan til og med inspirere alle til å ta seg en god skitur. I år er vi ekstra stolte av å tilby flere hefter for de minste i familien, og flere hefter er laget av kvinnelige kunstere. 

Femårsjubilant
Herborg Kråkeviks Juleroserfeirer femårsjubileum dette året. Dette heftet har på egenhånd fornyet interessen for langlesning i julen, og det er derfor ekstra gledelig at Barnas Juleroserogså kommer ut for andre gang i år.  

Masse for de minste
Andre flotte utgivelser for de minste er SnøfallTuss og TrollDetektivbyrå nr 2SmørbukkTom og JerryFrostSmørbukkog Norsk Donald. Juleheftet Snøfallhar en helt ny historie skrevet av regissør Synne Teksum og tegnet av debutant Julie Pihlmann, mens Norsk Donald, - laget av Arild Midthun, Knut Nærum og Tormod Løkling - avslører en del av onkel Skrues fortid, noe som også innebærer Gyldne Guldas innblanding … 

Trimmer lattermusklene
Vi nordmenn liker å le i juletiden, noe hefter som KollektivetRadio Gagaog Rutervirkelig vil sørge for. For andre året på rad kan også folk le av satiriske Donalds glade jul. Lattermusklene vil også bli trimmet av klassikerne som HårekKnoll og TottBillyog Blondie.  

Nyheter og tradisjon 
De litterære heftene har befestet sin posisjon og i år kommer både den mer sakrale Hellig Jul, men også et hefte med Prøysens-klassikeren: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Heftet Juletrehenter stemningsfullt innhold fra Norsk Barneblad. Vi kan til og med by på en krimklassiker fra Agathe Christie: Mord på Orientekspressen. Mens Thor Gottas har laget en underholdende hefte om Norske Skihelter. Det nye Asterix-hefte byr til gjengjeld på en tøff kvinnelig helt, og i Stomperuder den evige spenningen om han vil komme seg hjem til jul.  

Med alle disse heftene, og enda flere, ønsker vi dere alle en hjertelig god jul.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom