Rambøll

Arendalsuka: Hvordan kan vi rigge oss for et grønt industriskifte?

Del

Lave energipriser har vært et av konkurransefortrinnene som har gjort at aktører innen grønn industri har vurdert å etablere seg i Norge. Lave energipriser har vært et av konkurransefortrinnene som har gjort at aktører innen grønn industri har vurdert å etablere seg i Norge. Har vårt konkurransefortrinn forsvunnet med dagens energipriser?

Foto: Anders Søgaard Sørensen
Foto: Anders Søgaard Sørensen

Utenlandskablene blir ofte trukket frem som en forklaring på strømkrisen vi står ovenfor. Vi ønsker å nyansere debatten og inviterer til konstruktiv dialog om hvordan Norge kan være attraktiv for nye etableringer fremover.

I panelet finner vi statssekretær Andreas Bjelland Eriksen i Olje- og energidepartementet, adm.dir. Kjetil Lund i NVE, adm.dir. Ole Kolstad som også leder Rana Utvikling, adm.dir. Anders Gaudestad i Agder Energi, adm. dir. Nils Klippenberg i Siemens AS og Berit Tennbakk, partner i Thema Consulting.

Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll Norge innleder, mens kommunikasjonssjef Stina Johansen vil lede debatten.

Arrangementet streames her: https://lnkd.in/eCUreBYr

Arrangementet finner sted onsdag 17.08.2022 14:30 - 15:30 på Bærekraftsscenen

Kontakter

Bilder

Foto: Anders Søgaard Sørensen
Foto: Anders Søgaard Sørensen
Last ned bilde

Lenker

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Harbitzalléen 5
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, transport, vann, miljø, energi og ledelseskonsultering. I Norge har vi 13 kontorer med om lag 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Arkitektfirmaet Henning Larsen er en del av Rambøll Gruppen, og er et studio for arkitektur, landskap, urbanisme og interiør, grafikk og lysdesign.  

Rambøll ble grunnlagt i Danmark i 1945. Rambølls 16.000 eksperter skaper inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Rambøll kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change. 

Rambøll var første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden, som ble sertifisert etter bærekraftsmålene til FN, og er medlem av Skift - Næringslivets klimaledere.

Følg pressemeldinger fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Rambøll

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom