Norsk Osteopatforbund

Arendalsuka er over, og for en uke det har vært!

Del

Den siste uken har vært full av hyggelige og konstruktive samtaler med nye og gamle bekjentskaper - og ikke minst mange hyggelige møter med folk flest på standen vår.

Arendalsuka samler oss

Norsk Osteopatforbund har et uttalt mål om å bidra til tettere samarbeid i helse-Norge, til det beste for deg som pasient. Vi jobber derfor aktivt med å nå pasientorganisasjoner, kollegiale forbund, menigmann og det politiske Norge. 

Vi mener at vi må snakke mer sammen, og i felleskap finne strategier for hvordan vi kan løse utfordringene innen muskel- og skjeletthelse. Arendalsuka bidrar til dette, ved å samle oss og ved å legge til rette for dialog. 

Arendal - en trygg møteplass

Vi må også berømme Arendalsuka og Arendal Kommune for godt vertskap, og gi en ekstra takk til Politiet for stor tilstedeværelse gjennom hele uken - vi har følt oss godt ivaretatt og trygge. 

Takk for i år, vi gleder oss allerede til neste år!

Foto: Mona Hauglid, Arendalsuka. 

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom