Apollo

Apollo Sports med rekordmange stillingsutslysninger

Del
Salget av Apollos sport- og treningsreiser er femdoblet mot fjoråret. For å imøtekomme den enorme interessen utlyser nå reisearrangøren rekordmange nye instruktørstillinger for Apollo Sports og Playitas hotels.

Treningsreiser har for lengst markert seg som en av årets tydeligste reisetrender, og hos Apollo slår salget av ferier med høy puls markante rekorder. Så langt i år kan reisearrangøren melde om en femdobling sammenlignet mot fjoråret – og en dobling mot før pandemien.

Apollo Sports er Apollos paraply for treningsreiser. Under konseptet ligger ni rendyrkede sportshoteller, hvor av seks ligger under det kvalitetssikrede varemerket Playitas. I løpet av 2023 vil reisearrangøren tilby over 300 sportsarrangement og treningsuker fordelt på hotellene – og imponerende 100.000 gjester vil feriere og trene på ett Apollo Sports hotell.

For å imøtekomme den økte interessen utlyser treningsreiser-eksperten rekordmange nye instruktørstillinger til sine treningshotell. Stillingene omfavner alt fra fitness og yoga til padel, tennis, triathlon, sykkel og vannsport.

- Apollo Sports er vårt raskest voksende hotellkonsept. Vi har allerede Nordens bredeste tilbud av rendyrkede treningshoteller og timer, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss. For å ta konseptet til nye høyder trenger vi derimot enda flere dyktige instruktører med på laget, som brenner like mye for treningsreiser som oss, sier Daniel Giray, Sportsdirektør i Apollo.

Dette er alle utlysningene:

  1. Padel & Tennis instructor, Powered by Playitas, Greece
  2. Triathlon coach, Powered by Playitas hotels
  3. Fitness, aerobics, choreography, yoga & dance instructors
  4. Water Sports instructor, Powered by Playitas Greece
  5. Bike guide & Mechanic, Powered by Playitas, Greece
  6. Fitness/Functional/Crossfit instructor, Powered by Playitas
  7. Sports instructor / gruppetreningsinstruktør

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom