Apollo

Apollo lanserer ferieopplevelser i Norden!

Del

I over ett år har reisearrangøren oppfordret nordmenn til å «leve litt mer» - prøve noe nytt og trå ut av komfortsonen. Nå tar Apollo sitt eget råd, og lanserer ferieopplevelser og konsepthoteller på hjemmebane.

Apollo har planlagt både store og små nordiske ferieopplevelser for sommeren. Først ut i rekken er reisearrangørens eget familiekonsept, Mondo Family, som i sommer flytter inn på hotellet Riviera Strand i idylliske Båstad ved Skåne i Sverige.

- Å skape unike ferieopplevelser er det vi kan best, uansett hvor i verden det er snakk om. At vi i dag lanserer vårt første Mondo Family hotell i Norden er en stor milepæl for oss og kundene våre skal selvfølgelig være trygge på at de får samme kvalitet og gode service også på hjemmebane! Så fort reiserådet mellom Norge og Sverige oppheves åpner vi salget også for nordmenn, sier Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo.

Det nye Mondo Family-hotellet ligger direkte til ved stranden i Båstad på Bjäre-halvøya, som er kjent for sine lange sandstrender, koselige restauranter og store utfluktsmuligheter. Hotellet byr på en perfekt kombinasjon av total avkobling og store aktivitetsmuligheter i unike omgivelser, med både innendørs og utendørs basseng. I tillegg vil hele Apollo Mondo Family konseptet implementeres – med både den populære barneklubben Polly & Mino, svømmeskole og varierte treningsmuligheter for hele familien.

- Pakkereiser er det vi brenner for og vi ser et enormt potensiale i å skreddersy reiser til de aller flotteste hotellene og områdene i de nordiske landene. Dette er bare startskuddet for en større og langsiktig plan, sier hun.

Aktive ferieopplevelser – på hjemmebane!

Aktiv ferie med venner eller familie har aldri vært mer populært. Hos Apollo har salget av treningsreiser nærmest doblet seg de siste tre årene, og kundetilfredsheten er høy. I tillegg til konsepthoteller satser reisearrangøren nå derfor også stort på aktivitetsopplevelser i hele Norden.

- Vi har mye kompetanse, treningsglød og eventyrlyst samlet i Apollo og våre dyktige instruktører og samarbeidspartnere er ivrige etter å møte kundene våre igjen – så det føles fantastisk å kunne tilby Apollo Sports også på hjemmebane, sier Rivera.

I forrige uke lanserte reisearrangøren sin første treningskalender i Sverige – fylt med både timesøkter og hele aktivitetsdager fordelt på flere ulike steder i landet. Programmet blir kontinuerlig oppdatert med flere treningsformer, lokasjoner og ulike lengder på campene.

- Det er alt fra intensive bootcamps, sykkelturer og majestetiske fotturer, til yoga, morsomme gruppetreninger og familieaktiviteter, og nå jobbes det med lansering for Norge også, smiler hun.

Håper fortsatt på gresk sommer

Rivera påpeker at den nordiske satsningen ikke betyr at Hellas-eksperten har gitt opp håpet om utenlandsferier i år. Reisearrangøren venter ivrig på at reiseportene skal åpnes igjen – og engasjementet er også stort blant kundene.

- Vi får stadig flere spørsmål om når man kan reise igjen, for mange har jo Hellas blitt definisjonen på hytta. Det er selvfølgelig ingenting vi ønsker mer enn å kunne sende nordmenn på utenlandsferier igjen, men som reisearrangør forholder vi oss til UDs reiseråd, forklarer hun.

Skulle reiserådet oppheves, enten totalt eller til enkelte land, og lokale myndigheter på reisemålene åpne for norsk turisme, forsikrer derimot Apollo at de vil stå klare til å gjennomføre noen flyvninger så fort det er forsvarlig.

- Ingen gleder seg til det mer enn oss, smiler Rivera.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom