Apollo

Apollo fortsetter satsingen på Kreta fra Evenes

Del

I sommer kan du velge mellom godt over 100 hoteller fordelt på mer 10 ulike feriebyer på sommerens mest populære øy.

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at nærmere 6 av 10 av alle charterreiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

- Kreta er og forblir storfavoritten fra hele landet, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her finnes virkelig noe for enhver smak, uavhengig av om man reiser med eller uten barn, vil fylle kofferten med aktiviteter og opplevelser eller bare koble fullstendig av i vakre omgivelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Kretas kontraster

Fra Evenes flyr Apollo direkte til øyas populære vestkyst hver lørdag fra 22. april til 14. oktober. Totalt vil man kunne reise til mer enn 10 ulike feriebyer – deriblant populære Chania, allsidige Rethymnonkysten, barnevennlige Platanias, Agia Marina og Agii Apostoli og tilbakelente Kolymbari.

- Lokalt er vi svært fornøyd med at Apollo satser videre på Kreta fra Evenes. Reisemålet er godt etablert og er alltid et populært alternativ for de som ønsker å reise direkte herfra. Her er det muligheter for en flott ferieopplevelse for alle solhungrige nordlendinger uansett hva du ønsker å fylle dagene med, sier Monica Ankerstrøm Gundersen, Leder for forretningsutvikling og administrasjon for Harstad/Narvik Lufthavn Evenes. 

Lanserer dynamiske pakkereiser

I tillegg til den tradisjonelle charterreisen til Kreta lanserer Apollo også pakkereiser med rutefly fra Evenes til både Malaga, Bulgaria og Albania i sommer. Selve flyreisen innebærer en mellomlanding i Oslo, men til gjengjeld blir det avreiser hver eneste dag i uken gjennom hele sesongen – og man kan velge mellom flere ulike reiselengder!

- Disse pakkereisene blir stadig mer populære fordi det åpner for en helt unik fleksibilitet for de reisende. I tillegg til at man får flere avreisedager og reiselengder å velge imellom, får man også et bredere tilbud – og så er man selvfølgelig beskyttet av pakkereiseloven fordi man bestiller alt samlet gjennom oss, forklarer Rivera.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom