Apollo

Apollo fortsetter satsingen på Kreta fra Bodø

Del

I sommer kan bodøværingene velge mellom godt over 100 hoteller fordelt på mer 10 ulike feriebyer på sommerens mest populære øy.

Med et fullåpent Europa igjen ligger 2023 an til å bli det beste reiseåret på lenge. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at 6 av 10 av alle charterreiser fra Norge i sommer vil gå til Hellas – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

- Kreta er og forblir storfavoritten fra hele landet, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her finnes virkelig noe for enhver smak, uavhengig av om man reiser med eller uten barn, vil fylle kofferten med aktiviteter og opplevelser eller bare koble fullstendig av i vakre omgivelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Kretas kontraster

Fra Bodø flyr Apollo direkte til øyas populære vestkyst hver lørdag fra 29. april til 7. oktober. Totalt vil bodøværingene kunne velge mellom over 10 ulike feriebyer – deriblant populære Chania, allsidige Rethymnonkysten, barnevennlige Platanias, Agia Marina og Agii Apostoli og tilbakelente Kolymbari.

Øyas enorme mangfold vises også i reisearrangørens hotellprogram. Blant de over 100 ulike hotellene man kan reise til fra Bodø finner man nemlig flere av Apollos mest populære konsepthoteller; for både familier, par og treningsentusiaster.

Oppdag den spanske solkysten!

I tillegg til den tradisjonelle charterreisen til Kreta lanserer Apollo pakkereiser med rutefly fra Bodø til Costa del Sol i Spania. Selve flyreisen innebærer en mellomlanding i Oslo, men til gjengjeld blir det avreiser hver eneste dag i uken fra 1. mars til 30. november – og man kan velge å være borte alt fra en langhelg til en hel måned.

- Disse pakkereisene blir stadig mer populære, spesielt fra distriktene fordi det åpner for en helt unik fleksibilitet for de reisende. I tillegg til at man får flere avreisedager og reiselengder å velge imellom, får man også et bredere tilbud – og så er man selvfølgelig beskyttet av pakkereiseloven fordi man bestiller alt samlet gjennom oss, forklarer Rivera.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom