OBOS

Åpningen av Holmlia senter utsatt én dag

Del

På grunn av en feil i strømforsyningen til senteret, er åpningen utsatt i en dag til fredag 12. november. Det jobbes nå iherdig med å løse problemet.

– Det er dessverre oppstått en feil i strømforsyningen inn til senteret. Vi er svært lei oss for at det derfor ikke er mulig å åpne Holmlia senter som planlagt i dag. Vi beklager på det sterkeste til alle som hadde gledet seg til å ta turen innom åpningsfesten, sier senterleder Silje Nordgård Aspen.

Åpningen blir utsatt til i morgen fredag 12. november kl. 10. Den planlagte åpningsfesten utsettes også, og senterledelsen kommer tilbake med ny dato.

– Vi hadde planlagt en stor og flott åpningsfest med mange aktører involvert. Vi vet at mange hadde gledet seg til festen i dag, men vi må dessverre utsette. Vi jobber med å finne en ny dato for den, forteller senterlederen.

Relaterte artikler

Nytt, klimavennlig senter på Holmlia: Senteret på Holmlia er et av de mest miljø- og klimavennlige senterene OBOS har bygget noen gang. Smart teknologi sparer store mengder energi og reduserer CO2-utslipp.

Holmlia får etterlengtede møteplasserGode møteplasser var et av de sterkeste ønskene fra Holmlias befolkning i forbindelse med oppgraderingen av senteret.

Gatekunstnere fikk sette sitt preg: Da nye Holmlia senter skulle utsmykkes, var det viktig å få noe helt unikt med lokal forankring.

Nøkkelord

Kontakter

Silje Nordgard Aspen
Senterleder Holmlia Senter, OBOS Eiendom
Tlf: 91540345
E-post: silje.nordgard.aspen@obos.no

Bilder

Lenker

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

22 86 55 00http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg pressemeldinger fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom