Kia Bil Norge AS

Åpner for nye bestillinger på Kia e-Niro.

Del

Kia e-Niro ble lansert høsten 2018, det var stor interesse og mange reserverte bilen. De siste på reservasjonslisten får nå tilbud om å skrive kontrakt, og listen stenges. Fra i dag åpnes det for at nye kunder kan bestille e-Niro hos forhandler.

«Etter forholdsvis dårlig tilgang på e-Niro i 2019 er det gledelig at vi nå kan levere ut biler i høyere takt», sier Irene Solstad, Direktør for Kia i Bertel O. Steen. «Forhandlerne har frem til nå signert kontrakter med de på reservasjonslisten. Fra i dag, 24. juni, åpner vi opp for nye kunder som ønsker å kjøpe e-Niro. Ved bestilling nå regner vi med å kunne levere bil i løpet av 3 - 4 måneder».Lang rekkevidde
Kia e-Niro er en moderne crossover med alt av utstyr og god plass, og fungerer fint som familiebil. Bagasjerommet er på 451 liter, og med baksetene lagt ned øker det til 1405 liter.

e-Niro er blant bilene med lengst rekkevidde på markedet. Nylig gikk den 524,5 kilometer i NAFs store elbiltest, langt over oppgitt WLTP-rekkevidde på 455 kilometer.Høyt utstyrsnivå
Kia e-Niro kan leveres i 2 ulike utstyrsnivå, og tilgjengelig utstyr er blant annet LED nær- og fjernlys, adaptiv cruise control, elektrisk fører- og passasjersete, Kia UVO app, 10.25" multimedieskjerm, takrails - godkjent taklast på 100 kg., JBL lydsystem med 8 høyttalere inkludert senterhøyttaler og sub woofer + ekstern forsterker, Tom Tom Live funksjoner

Kia e-Niro har alt av moderne sikkerhetsutstyr, blant annet automatisk nødbremsesystem m/ fotgjengergjenkjenning.11 elbiler innen 2025 
Kia Motors lanserte tidligere i år sin «Plan S», en strategi for elektrifisering og mobilitetstjenester, tilkobling og autonomi. Innen 2025 vil Kia lansere 11 elbiler globalt i ulike segmenter som personbiler, SUVer og flerbruksbiler.

Første bil ut bygget på en ny og dedikert elbilplattform lanseres neste år; en crossover med rekkevidde på over 500 kilometer, og hurtiglading som gjøres unna på 20 min.

Kia var tidlig ute med alternative drivlinjer og elbiler, noe som har lagt grunnlaget for den videre strategien på lang sikt. Innen 2026 er Kias salgsmål 500.000 elbiler globalt, og 20% av salget i Europa skal være elbiler.

Nøkkelord

Bilder

Om Kia Bil Norge AS

Kia Bil Norge AS
Kia Bil Norge AS
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge AS er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom 63 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge AS er en del av Bertel O. Steen konsernet, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge AS i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia har hatt en utrolig utvikling på det norske markedet, og har nær doblet salget hvert år de siste fem årene. Kia opplever stor fremgang på alle markeder, og styrker sin posisjon som en av verdens raskest voksende bilprodusenter. Årsaken til fremgangen er offensiv produktutvikling, fokus på design, uslåelig garanti på 7 år, og produkter med høy kvalitet og riktig pris!

Kia Motors Corporation ble etablert i 1944 og er Koreas eldste produsent av motordrevne kjøretøy. Kia produserer mer enn 3 millioner biler per år ved 10 produksjons- og samlefabrikker i fem land. Salg og service skjer gjennom et nettverk av importører og forhandlere i 180 land. Kia har i dag mer enn 51,000 ansatte.

Følg saker fra Kia Bil Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Bil Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kia Bil Norge AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom