Sony Music Norway

Åpenhjertig og ufiltrert fra Matilda

Del

Artist, låtskriver og produsent Matilda er allerede listet på NRK P3 med sårbart vakre "I'm Just Gonna Lay Here".

I'm Just Gonna Lay Here artwork
I'm Just Gonna Lay Here artwork

«Vokalen ble spilt inn midt på natta, hviskende for ikke å vekke naboer, en natt jeg ikke fikk sove.»

Matilda Gressberg skriver og synger alltid fra hjertet, men «I’m Just Gonna Lay Here» er kanskje noe av det mest sårbare og ufiltrert personlige du har hørt henne.
Låten har hun skrevet og produsert alene i hjemmestudioet i en periode hvor alt føltes håpløst.

«Teksten og melodien skrev hverandre føler jeg, det var en naturlig flyt da jeg skrev og jeg lot det bare skje. Jeg har ikke engang tweaket på noe i etterkant.»

«I’m Just Gonna Lay Here» beskriver følelsen av når alle feil man har gjort, dumme ting man har sagt og alle situasjoner hvor man har kommet til kort surrer i hodet i en eviglang loop. Når man blir så overveldet at man ikke klarer å løfte blikket, ha perspektiv, tenke at det går bra.  

«Låten handler rett og slett om at man noen ganger må legge seg ned, lukke øynene og bare vente på at det går over.»

Åpen, sårbar, varm og ekte. Matilda gir oss «I’m Just Gonna Lay Here» fredag 6. mai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I'm Just Gonna Lay Here artwork
I'm Just Gonna Lay Here artwork
Last ned bilde
Matilda (c) Guro Sommer
Matilda (c) Guro Sommer
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab19.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom