KS

Annikken Kjær Haraldsen blir KS-direktør i Trøndelag

Del

Kommunesektorens organisasjon KS har tilsatt 49-åringen fra Levanger som den første direktøren i den nye regionen KS Trøndelag. Hun er i dag seniorrådgiver ved Steinkjer-kontoret i KS Midt-Norge.

Foto: KS
Foto: KS

- Jeg er utrolig glad for at jeg har fått jobben, og svært ydmyk overfor oppgavene den innebærer. KS er en organisasjon full av kunnskapsrike og høyt kvalifiserte medarbeidere som jobber godt og tett sammen med våre medlemmer, kommunene og fylkeskommunene. Dette gjelder ikke minst her i Trøndelag, sier Anniken Kjær Haraldsen.

- Med Annikken får KS og medlemmene i Trøndelag en svært kompetent og omgjengelig leder, med store kunnskaper og gode samarbeidsevner. Hun ble valgt i konkurranse med flere svært kvalifiserte og dyktige kandidater, og jeg føler jeg meg trygg på at vi har fått rett person på plass. Hennes varierte erfaring fra ulike deler av sektoren, som ansatt i KS og prosjektleder i fylkeskommunen, men ikke minst som fylkesråd og som kommunestyremedlem, gir samlet sett en unik kompetanse som både KS og våre medlemmer vil ha stor nytte av, sier direktør for KS Regioner, Geir Runar Johannessen.

KS Trøndelag er en ny region i KS. Den nåværende regionen KS Midt-Norge, som har bestått av de to tidligere trøndelagsfylkene og Møre og Romsdal, blir nå delt opp i to regioner, KS Trøndelag og KS Møre og Romsdal. KS Trøndelag har kontorer både i Trondheim og i Steinkjer. 

Kontakt:
Annikken Kjær Haraldsen, tlf. 976 85 751
Geir Runar Johannessen, tlf. 970 18 338

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg saker fra KS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom