Story House Egmont

Anne Grete ble Norges hyggeligste kassaperson

Del

Det kom inn flere enn 18 000 stemmer i Hjemmets kåring "Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2022". En kassadame i Snåsa gikk helt til topps.

Pressemelding – sperrefrist onsdag 11. mai klokken 12!

Ukebladet Hjemmets kåring «Norges hyggeligste kassadame/kassamann 2022» er avsluttet, og vi har en soleklar vinner, som bor og jobber i Trøndelag. Det ble Anne Grete Hongseth, som fikk flest stemmer. Hun jobber i Coop Marked Brede i Snåsa, en liten nærbutikk, som også fungerer som en samlingsplass for folk i bygda.

Tettstedet Snåsa, administrasjonssenteret i kommunen, har rundt 670 innbyggere. Kommunen Snåsa totalt har i overkant av 2000 innbyggere. Anne Grete fikk flere stemmer enn det er antall innbyggere totalt. Hvilket må bety at hun er enormt verdsatt i det lille samfunnet nord i Trøndelag.

Onsdag 11. mai kommer Hjemmets sjefredaktør Ole Martin Bjørklid, innholdsansvarlig Cathrine Jensen og en journalist opp for å overraske Anne Grete med en sjekk på 10 000 kr, pluss noe mer. Ledelsen i Coop, som er informert, vil også være representert. De er selvfølgelig stolte og glade over at en i deres system har gått til topps.

Vi håper at dere vil komme og dekke seansen, som helt sikkert blir både gledelig og rørende. Vinneren er totalt uvitende om at vi kommer, og at hun har vunnet kåringen.

Det kom inn totalt 18 331 stemmer fordelt på de til sammen 18 finalistene. Hensikten med kåringen er å løfte frem en yrkesgruppe som fortjener å bli sett og satt pris på. De er hverdagshelter, som ofte snur folks dårlige dag til en god dag gjennom et smil og noen vennlige ord.

Hvis dere ønsker mer informasjon, ring gjerne Cathrine Jensen, tlf. 98221034.

Mvh Siri Walen Simensen, Hjemmet, tlf. 913 29 612

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom