Nye Veier

Anleggsarbeider på E18 Rugtvedt-Langangen vil ikke påvirke ferietrafikken

Del

Ny E18 Rugtvedt-Langangen er under utbygging og det pågår anleggsarbeider. Innsnevringen ved Langangen som ble etablert i slutten av mai, fjernes 6. juli, og anleggsarbeidene vil ikke påvirke trafikkavviklingen i sommer.

Bilde fra deler av anleggsområde ved E18. Foto: Eiffage Génie Civil
Bilde fra deler av anleggsområde ved E18. Foto: Eiffage Génie Civil

–Sommeren 2022 pågår det arbeider som blir synlig fra veien, både betongarbeider med ny bro over Langangen og arbeider med tunneler ved Lanner og Kjørholt. Arbeidene med ny E18 mellom Langangen og Rugtvedt vil imidlertid ikke påvirke trafikkflyten på eksisterende E18 denne fellesferien. Fra midten av juli tar prosjektet sommerferie, og det blir stans i byggeaktivitetene i et par uker, sier Morten Lossius, prosjektsjef for utbyggingen av ny E18 Rugtvedt-Langangen, Nye Veier.

Veien som er under utbygging vil på lengre sikt løse opp i utfordringene med trafikkavviklingen gjennom Porsgrunn, og som tidvis skaper køer og forsinkelser for både lokaltrafikk og gjennomgangstrafikk.

– Prosjektet går som planlagt og vi er godt i gang når vi snart nærmer oss ett år siden byggestart. Vi merker stor interesse for prosjektet fra lokalbefolkningen og de som benytter veien ofte. Derfor er det gledelig å informere om at trafikken i fellesferien ikke blir negativt påvirket av byggearbeidet i området, sier Lossius.

Totalentreprenøren EIFFAGE Génie Civil har etablert et system for SMS-varsling om hendelser i forbindelse med anleggsarbeider på E18-prosjektet som kan påvirke trafikkflyten og framkommelighet. Send SMS E18LR til 27333 for å motta sms-varsling.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde fra deler av anleggsområde ved E18. Foto: Eiffage Génie Civil
Bilde fra deler av anleggsområde ved E18. Foto: Eiffage Génie Civil
Last ned bilde
E18 Rugtvedt-Langangen. Kartillustrasjon: Nye Veier
E18 Rugtvedt-Langangen. Kartillustrasjon: Nye Veier
Last ned bilde

Lenker

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom