Omsorgsbygg Oslo KFOmsorgsbygg Oslo KF

Ane Torkildsen Nytrøen ny juridisk direktør i Omsorgsbygg

Del

Omsorgsbygg har ansatt Ane Torkildsen Nytrøen som ny juridisk direktør. Hun har vært konstituert i stillingen siden før sommeren, men har nå altså fått stillingen på fast basis.

Ane Torkildsen Nytrøen er ny juridisk direktør i Omsorgsbygg.
Ane Torkildsen Nytrøen er ny juridisk direktør i Omsorgsbygg.

Ane Torkildsen Nytrøen har en master i rettsvitenskap, og har bred erfaring fra advokatfirma, Arbeids- og velferdsdirektoratet, Kommuneadvokaten i Oslo, som juridisk rådgiver i Omsorgsbygg. Og nå sist altså som konstituert juridisk direktør samme sted.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått en så dyktig leder til denne stillingen. Ane er faglig meget sterk, flink til å involvere og støtte sine medarbeidere og engasjert på mange områder som kan styrke Omsorgsbygg. Foretaket står foran store oppgaver og trenger Anes kompetanse, sier adm.dir. Lars Henrik Bøhler 

- Jeg stortrives i Omsorgsbygg, og er glad for å ha fått denne stillingen. Jeg motiveres veldig av godt samarbeid, både i avdelingen, i foretaket og i kommunen generelt, til det beste for Omsorgsbygg og samfunnsoppdraget vårt, sier Ane Torkildsen Nytrøen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ane Torkildsen Nytrøen er ny juridisk direktør i Omsorgsbygg.
Ane Torkildsen Nytrøen er ny juridisk direktør i Omsorgsbygg.
Last ned bilde

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Omsorgsbygg Oslo KF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom