Sony Music Norway

Amanda Delara slipper sommerlåt

Del

Etter at Amanda Delara slapp sitt første og kanskje eneste prosjekt på norsk i januar, kritikerroste «Et lite stykke Norge», er hun nå klar for å slippe musikk på engelsk igjen.

Gladlåta «Tell Me One Thing» handler om å være ærlig med hverandre, følelsene sine og hva man er ute etter.

 «Jeg tar for meg temaet om hvor ærlig vi er med hverandre når alt man ser og hører er gjennom et photoshopfilter. Liker du meg for den jeg er, eller liker du kun ideen av meg?» - Amanda Delara

Askjell Solstrand-produserte «Tell Me One Thing» er hennes mest dansbare låt til nå, og selv om tekst alltid er i fokus hos Amanda, skriver hun her om ærlighet og kjærlighet fremfor politikk. Skissen av låta gjorde henne så glad at den bare måtte gjøres ferdig og deles med resten av verden.

 «Låten skiller seg ut fra det jeg har gjort tidligere, og det er jeg veldig glad for! Ikke fordi jeg misliker det jeg har gjort tidligere, men jeg elsker når artister viser variasjon og at de tør å utforske nye ting enn å kun holde seg til ett sound. Dette er et mye mer dancy, feel good track enn hva jeg har lagd tidligere. Skissen ble laget i 2018 i Bergen med Askjell Solstrand. Jeg ble så glad hver gang jeg hørte på skissen, melodiene fikk meg til å ville danse og jeg ville dele den gleden. I mars 2020 wrappet vi den opp uten å tukle for mye med hva vi elsket med låta i utgangspunktet» - Amanda Delara

Amanda sparket i gang 2020 med den norske EP’n «Et lite stykke Norge». Med låter som «Nå er det oss», «Hundre tusen øyne» og «Følsom» tok hun opp temaer som krimialitet, janteloven, kjærlighet og selvtillit, og EP´n reflekterte hennes følelser som en selvstendig minoritetskvinne i Norge. «Nå er det oss» ble raskt A-listet på både P3 og P1 og nådde #1 på radiolistene, og Aftenposten mente at prosjektet var «hennes beste til nå» og trillet terningkast 5. 

«Responsen på «Et lite stykke Norge» har vært veldig fin. Det var et prosjekt jeg er veldig glad for at jeg slapp ut og jeg føler det var en fin liten «snack» i vente på det nye prosjektet som kommer nå» - Amanda Delara

«Tell Me One Thing» er ute i dag 22. mai.

_____________

Siden 22 år gamle Amanda Delara fra Nes debuterte med «Paper Paper» via indielabelet GR:OW i 2017 har mye skjedd. Hun slapp sin første EP «Rebel» samme år, og ble nominert til årets nykommer på P3 Gull. I november 2018 ga hun ut EP-en «Running Deep» og ble nominert til årets popartist på Spellemann for EP’en og singelen «Soldiers».

Hun har fått titalls millioner av streams, turnért over hele Norge og spilt på blant annet Red Bull 30 Days i Chicago blant artister som Khalid og Young Thug. Her hjemme har hun blant annet opptrådt på VG-lista på Rådhusplassen og sammen med Karpe på Findingsfestivalen i 2017, og i 2018 sto hun der selv med eget show. Det har gått over et år siden vi hørte musikk fra Amanda sist, og i 2020 er hun klar for å ta det til et nytt nivå. Det startet med «Et lite stykke Norge» og fortsetter med «Tell Me One Thing». 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom