Sony Music Norway

Alan Walker teamer opp med Conor Maynard på låten «Believers»

Del

Den multiplatina-selgende og BRIT Awards-nominerte DJ/produsenten Alan Walker slipper i dag sin nye låt «Believers», sammen med hitsensasjonen Conor Maynard. Med en kraftig beat og et innbydende hook om vennskap, er den ekstremt fengende singelen et perfekt tilskudd til enhver sommer-spilleliste.

Sammen med singelslippet kommer det også en musikkvideo, som har hentet inspirasjon fra artistens kjærlighet for gaming og samtidig er det en hyllest til gaming-felleskapet. Videoen, som er en spennende reise fra start til slutt, kombinerer vakre, visuelle effekter sammen med klipp fra spill og imponerende live action-shots. Som med alt annet innhold fra Walker, passer også denne videoen inn i Alan Walker-universet. Slik at fans som kjenner til historien vil være spent på å se de actionfylte sekvensene hvor Walker og Maynard sloss mot det onde Red Nexus-regimet.

Hør «Believers» HER

Se musikkvideoen HER

Walker forteller dette om inspirasjonen for låten:

«Belivers» er et spor jeg begynte å jobbe med under karantenen. Jeg ville skape noe som gjør folk glade og som lar dem slippe unna hverdagen en liten stund. Da jeg begynte å tenke på hvilken vokalist jeg ville ha på låten, var Conor et åpenbart valg og jeg kunne ikke være mer fornøyd med resultatet.»

Maynard sier dette samarbeidet:

«For fem år siden, da jeg postet min cover av «Faded», hadde jeg aldri trodd at det skulle lede til at jeg nå slipper en original-låt sammen med Alan. Da de sendte meg «Believers» kunne jeg ikke vente med å gå i studio og nå kan jeg ikke vente til folk får høre den!»

FØLG ALAN WALKER

Website -YouTube -SpotifyFacebookInstagramTikTokTwitter

FØLG CONOR MAYNARD

YouTube -FacebookInstagramTwitter

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom