Avinor

Air Serbia tilbake i Oslo

Del

I dag tok Oslo lufthavn imot Air Serbia med ny rute mellom Oslo og Beograd, og det ble et hyggelig gjensyn. Air Serbia fløy til Oslo også for 12 år siden.

Flyet ble beæret med en såkalt vannbro ved landing i Oslo. Air Serbia vil ha to ukentlige turer til Beograd.

Gaute Riiise, direktør trafikkutvikling i Avinor ønsket velkommen på den offisielle åpningen.

-Det er utrolig gøy at Air Serbia ser muligheter i det norske markedet, selv under denne vanskelige tiden for bransjen. Vi ser frem mot et videre godt samarbeid med Air Serbia, sa Riise på åpningsarrangementet.

Network Planning Manager I Air Serbia, Bojan Arandelovic var også glad, og klippet snor sammen med Gaute Riise. 

Ruten til Beograd vil nok bli populær både blant nordmenn både på ferie og for serbere som skal besøke familie og venner. I tillegg har Air Serbia et stort rutenett fra Beograd og videre ut i verden. Dette vil nordmenn på tur og turister til Norge nyte godt av.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Bojan Arandelovic, Network Planning Manager i Air Serbia og Gaute Riise, direktør trafikkutvikling i Avinor
Bojan Arandelovic, Network Planning Manager i Air Serbia og Gaute Riise, direktør trafikkutvikling i Avinor
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Besøk presserommene til våre flyplasser:

Oslo lufthavn  |  Følg

Bergen lufthavn Flesland  |  Følg

- Avinors offentlige journal

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom