Sony Music Norway

Aiba slipper "Fredag"!

Del

21-åringen Aiba gikk tidligere i år rett inn på topplistene hos både Spotify og radio med «Sympati». Låten har ligget topp 50/100 siden, med en peak på #2, og har per i dag streamet til platina med over 6 millioner streams. I tillegg har den vært listet hos både P1, P3, mp3 og Radio topp 40.

Nå er Oslo-gutten klar med «Fredag» - en herlig poplåt i kjent Aiba-stil med dype tekster, fengende melodier og sterk vokal, inspirert av den klassiske filmen «Freaky Friday». 

Låten er skrevet at Aiba selv, og produsert av Christoffer Kvalheim og Kristoffer Grobstok med hjelp fra produsent-trioen Kastel.  

Jeg synes låtas konsept er veldig spesielt. Alle har en eller annen gang følt at de har kræsjet hoder med en de er glad i. Ofte fordi man ikke greier å få fram hva man har på hjertet.  - forteller Aiba.

Helt siden barndommen har Aiba vært en målrettet og kreativ person med mange hobbyer, og med musikken tar han med oss gjennom hele følelsesspekteret, alle fargene og tempoene. På sin unike måte fortsetter han å dykke ned i sine tanker, følelser og opplevelser. Ved å sette sine ord på de kommer de frem på en blidelig, nedstrippet og forståelig måte.

«Låta er basert på den klassiske filmen️ Man ønsker ofte å kunne komme overens med en man er glad i, men det funker ikke alltid. Derfor hadde det vært enklere å forstå hvis man hadde bytta kropp og satt seg selv i skoene til hverandre. Samtidig så er dilemmaet at hvis personen hadde sett hva som pågår i hodet mitt, så hadde det vært lett for personen og dra.» -  forsetter Aiba. 

«Fredag «er ute på alle plattformer fredag 8.juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Jonathan Vivaas Kise
(C) Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde
(C) Jonathan Vivaas Kise
(C) Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom