Sony Music Norway

Aiba serverer "Lemonade"

Del

12. juni er 19 år gamle Aiba fra Oslo tilbake med ny musikk og severer «Lemonade»- en låt om folk som ikke vil ha noe deg å gjøre før de ser deg gjøre det bra.

«Folk sto plutselig foran min lille lemonade-bod med én gang saften ble litt søtere» - Aiba

Aiba debuterte med fengende «Karusell» i november, en låt han håpet mange kunne kjenne seg igjen i. Han har senere fulgt opp med de uforutsigbare, men likevel gjenkjennelige og dansbare låtene «Diosa» og «Turbulens», som ble radiolistet på P3 og mP3. Med «Lemonade» fortsetter Aiba med å bygge sitt sound, denne gangen «trapchata», med god hjelp fra Nora Collective-kollega og produsent Filip Kollsete. 

 «Jeg satt i session med Filip for et par måneder siden, også tok han på denne beaten. På den tiden var det en kul trap beat, men vi tenkte «hvordan kan vi spice den opp litt». Filip fant en liten bachata loop og la den i beaten, noe som ga beaten litt mer personlighet! Jeg kaller soundet for Trapchata» - Aiba

Aiba har siden barndommen vært en målrettet og kreativ person med mange hobbyer, og med musikken tar han med oss gjennom hele følelsesspekteret, alle fargene og tempoene. Låtene til Aiba er uforutsigbare, litt som en karusell. Tekstene er derimot direkte- det er ektefølt og ærlig. Aiba er ikke redd for å vise følelser, han er ikke redd for å vise at han kan være både god, varm og kjip. Men det viktigste av alt er at han lager musikk han er stolt av. 

Etter å ha vært med i NRK-suksessen «18» i fjor høst, var han å se på TV2-programmet «Generasjon Z» i vinter, samtidig som musikken er fokuset fremover. 

«Lemonade» er ute 12. juni. 

 _______

Da Aiba han ble introdusert for musikkproduksjon og låtskriving som 16-åring var det ingen tvil om hva han ville drive med. Han oppdaget Post Malone på SoundCloud en jul han feiret i morens hjemland, Dominikanske Republikk, og da var det gjort. Han ble med i Hiphop 101, en talentfarm D2 omtalte som «Groruddalens hiphop-fabrikk», hvor han fikk studiotid en gang i måneden. Men om man virkelig skal bli best er ikke en gang i måneden ofte nok. Aiba bygde et lite studio i kjelleren sin, og med dårlig utstyr og en mic ble de første demoene til. 

Et år senere plukket Nora Collective (Unge Ferrari, Arif, Philip Emilio) det opp, og resten er historie. ett år senere har han spilt flere konserter og vært i studio med noen av landets beste produsenter. Nå er han klar for å gi ut ny musikk, med både plateselskap og management i ryggen. Det låter tidløst og fengende. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom