Sony Music Norway

Adrian Sellevoll slipper "Dummet meg"

Del

Adrian Sellevoll slipper "Dummet meg" fredag 14. januar, en låt de aller fleste kan kjenne seg igjen i.

Etter et aktivt 2021 med musikkutgivelser og platinasertifisering på den mye omtalte «JEG HATER DEG», sparker popprinsen Adrian Sellevoll i gang det nye året med dansbare «Dummet meg».

«Låten handler om dumme valg jeg har tatt tidligere i livet og som jeg har lært av» - Adrian Sellevoll

Inspirasjon for låten kommer fra 80-tallets glitrende synther. Med gullproduksjon signert Mathias Nilsen tar låten deg med på en energisk oppbygging som fordrer angrende tårer på dansegulvet. 

«Låten ble til sammen med dyktig Mathias Nilsen, Hef Augusto og Eric Tryland da vi satt å jammet i studio. «Dummet meg» er en feelgood discopoplåt med masse følelser som man ikke kan sitte stille til» - Adrian Sellevoll

De siste årene har 23 år gamle Adrian Sellevoll fra Bergen levert hitlåter og har for lengst bevist at han ikke bare er en realitydeltaker, men også en låtskriver og artist med teft for tekst og melodi. Han beskriver musikk og låtskriving som sin terapi, og henter inspirasjon fra sitt eget liv og egne historier, men også menneskene rundt seg. Han har åpnet opp med ærlige tekster om kjærlighet, rus, oppmerksomhetsbehov og å være sin egen verst fiende. Artistkarrieren til Adrian har skutt fart med millioner av streams, radiolistinger og energiske liveshows. 

«Dummet meg» er ute fredag 14. januar.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom