Sony Music Norway

Adrian Sellevoll slipper «Danser best for meg selv»

Del

Adrian Sellevoll sparker i gang høsten med en låt som betyr ekstra mye for ham selv 18. september. «Danser best for meg selv» er en låt som handler om at man noen ganger rett og slett har det best med bare seg selv. Når man trenger et øyeblikk bort fra hverdagen og bare vil være i sitt eget selskap. Som for eksempel om man nettopp har kommet ut av et forhold.

«Alle kan relatere til kjærlighetssorg, og denne låten håper jeg kan hjelpe mange der ute som går gjennom det» - Adrian Sellevoll 

«Danser best for meg selv» er produsert av HÅWK og Hef Augusto Hotvedt (Nonstop Music Norway). Da Adrian hørte produksjonen passet den godt til der han var i livet, og historien i låten kom helt naturlig. 

«Dette er en klassisk Adrian-låt, med elgitarer, 808’s og en sterk melodi» - Adrian Sellevoll

Med låter som «Se meg», «Ha meg» og senest «Boomerang» har Adrian Sellevoll etablert seg som en artist med god teft for både melodi og tekst. Han har åpnet opp med ærlige tekster om kjærlighet, rus, oppmerksomhetsbehov og å være sin egen verst fiende. Det siste året har artistkarrieren til Adrian skutt fart, med millioner av streams, radiolistinger og energiske liveshows. På nyåret blir han også å se på TV-skjermen i sesongens «71 grader nord kjendis». 

«Danser best for meg selv» er ute i morgen, 18. september. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom