REMA 1000 lanserer nytt middagskonsept

I februar er middag i fokus hos REMA 1000, og Middag til familien under hundrelappen blir relansert med en ny vri. Nå kan du mikse råvarer slik at du kan få varierte middager med kjøtt, kylling, sjømat, grønnsaker og sauser. Sunnere middag på 1, 2, 3!
Spar tid i butikken
Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000 er stolt over det nye middagskonseptet.
- Vi vet at det å bruke tiden i butikken nødvendigvis ikke er favorittsysselen til alle nordmenn. Derfor gjør vi det nå enklere å handle middag.
Produktene er samlet i kjøledisken, noe som sparer tid på handleturen, samtidig som det gir inspirasjon til nye retter. Et nytt oppskriftshefte gjør også planleggingen enda enklere.
Spennende produktnyheter
Skogstø viser frem noen av de nyeste produktene – Pang Gang saus, tynnskåret svinefilet og ovnsgrønnsaker som sammen gir et sunnere måltid med masse smak.
- I tillegg vil vi være med på å løse det store spørsmålet mange stiller seg; «Hva skal vi ha til middag i dag?». I Plukk og miks har vi kombinert norske kvalitetsråvarer med ferdige sauser – både tradisjonelle og mer eksotiske til for eksempel wok, og sist men ikke minst grønnsaksblandinger som passer til de ulike oppskriftene. Her har vi blandinger som passer rett i panna eller gryta, og grønnsaker som kan settes rett i ovnen, med en smakfull og god saus. Og det beste av alt – til under hundrelappen. Vi håper og tror at dette kan bidra til en litt enklere og bedre hverdag, og litt bedre samvittighet for mange foreldre, sier Skogstø.
Ni sauser, syv kjøttprodukter, fire fisk-og sjømatprodukter og seks salat- og grønnsaksblandinger utgjør de viktigste elementene i konseptet.
Godt mottatt
Produktene har allerede etter få dager solgt godt, og det ser ut til at middagskonseptet treffer en nerve i markedet.
- Etterspørselen etter produktene er over all forventning, og leverandørene våre jobber iherdig for å skaffe nok varer. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger både fra kunder og kjøpmenn allerede, og det er vi veldig glade for, avslutter Skogstø.
Velg hovedråvare – sjømat, kylling, svin eller kjøttdeig – og miks med ferdigkuttede grønnsaksblandinger, smakfulle sauser og tilbehør.
På bildet: Ole Førre Skogstø, Kategoridirektør Ferskvare i REMA 1000.
Bilder
Om REITAN
Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.
REITAN AS er et holdingselskap som utøver aktivt eierskap gjennom selvstendige selskaper. Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder.
REITAN AS eier selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital – som er tre selvstendige selskapsområder. I tillegg eier vi Britannia Hotel, PoMo og deler av Nye Hjorten Teater. Alle selskapene har felles filosofi, tenkesett og verdigrunnlag som er grunnlaget for sterke selskapskulturer.
REITAN AS har virksomhet i syv land.
Følg pressemeldinger fra REITAN
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REITAN på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra REITAN
Årsresultat 2024 - Vekst og investeringer for fremtiden28.3.2025 11:58:00 CET | Pressemelding
2024 ble et merkeår for REITANs samlede virksomhet, med oppkjøpet av Entra-eiendommene i Trondheim og en vellykket integrasjon av ALDI-butikkene i Danmark. Med betydelige investeringer innen eiendom og handel, kultur- og byutvikling, ansvarlig matproduksjon og god kapitalforvaltning er det tid for å takke våre Kjøpmenn, samarbeidspartnere, medarbeidere, leietakere, hotellgjester og kunder.
Øyvind på Britannia er Norges beste bartender25.3.2025 17:04:26 CET | Pressemelding
Britannia Bar ble i går tildelt tre prestisjepriser under årets Bartenders’ Choice Award i Stockholm: Best Cocktail Bar Norway, Best Cocktail Menu Norway og Best Bartender Norway, sistnevnte til Executive Bar Manager Øyvind Lindgjerdet for hans visjonære arbeid.
PoMo et moderne kunstmuseum med rosa løper for alle15.2.2025 06:30:00 CET | Pressemelding
PoMo, Trondheims nye kunstmuseum, åpner dørene i dag lørdag 15. februar 2025 kl. 12:00. PoMo har som mål å være et inkluderende og tilgjengelig museum – et museum med rosa løper for alle, uavhengig av forhåndskunnskaper om kunst.
Elitekokk tar over Brasserie Britannia28.1.2025 18:45:00 CET | Pressemelding
27. januar viste Håvard Werkland muskler i Bocuse d’Or i Lyon – verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Nå er han klar for å sette sitt preg på Brasserie Britannia i Trondheim, hvor han tar over som daglig leder i mars 2025.
Pangstart for Nye Hjorten Teater17.1.2025 14:25:24 CET | Pressemelding
Premierepublikummet var i ekstase etter teppefall, teateranmelderne er like begeistret: Nye Hjorten Teater har truffet blink med sin aller første forestilling.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom