Toppingen alle snakker om: Nå kommer Diplom-Is sin tuttifrutti i butikkhyllene
Tuttifrutti har i flere tiår vært blant de mest populære toppingene på iskrem. Nå lanserer Diplom-Is sin egen variant i dagligvare for første gang, midt i en tid hvor navnet diskuteres langt utenfor dessertbordet.

Tuttifrutti er en av bestselgerne blant strøsseltoppinger i Norge, og har gjennom flere tiår hatt en helt egen posisjon hos Diplom-Is. Iskremprodusenten har utviklet sin egen unike kombinasjon av farger og smak, basert på naturlige aromaer og fargestoffer, som nå blir mulig å ta med hjem fra butikken.
– Strøsselet er en klassiker på desserten som mange har et forhold til. Da vi relanserte tuttifrutti-isen Sitting Original opplevde vi en enorm popularitet, og den ble utsolgt gang på gang. Det viste oss hvor etterspurt smaken er, og derfor lanserer vi nå tuttifrutti som et eget strøssel i dagligvare, sier Renate Wiig, markedssjef i Diplom-Is.
At «tuttifrutti» også har blitt et ord på alles lepper, gjør lanseringen ekstra aktuell.
– Strøsselet har alltid hatt bred appell, men at det plutselig skulle bli en del av samfunnsdebatten hadde vi ikke sett komme. For oss er tuttifrutti først og fremst et strøssel som topper en god iskrem, og derfor er vi stolte av å lansere vår originale variant i butikk, sier Wiig.
Sol-Is blir saus
En annen av høstens store nyheter er Sol-Is solbærsaus, en hyllest til en av Diplom-Is sine mest kjære klassikere. Sol-Is har vært en del av den norske iskremhistorien siden 1960-tallet, og er for mange selve smaken av barndomsminner.
– Sol-Is er en ekte klassiker som har fulgt generasjoner av nordmenn. I år fyller isen 60 år, og vi feirer jubileet med at du nå kan få smaken også som saus, sier Wiig.
Et løft av tilbehørsserien
Tuttifrutti og Sol-Is-sausen er begge høydepunkter i høstens lansering, men de er ikke alene. Diplom-Is gir hele tilbehørsutvalget et løft, med flere nye strøssel og en oppdatert innpakning på de klassiske sjokolade- og karamellsausene.
– Sjokolade- og karamellsaus er våre bestselgere år etter år. Det er de sikre vinnerne som alltid fungerer, litt på samme måte som ketchup og sennep på pølsa. Men i år har vi også krydret sortimentet med nye og mer overraskende smaker, som de supersure Lollipop-perlene, forteller Wiig.
Blant de øvrige nyhetene finner vi Sprø sjokokrønsj, som gir et ekstra lag av crunch til desserter og is, Lollipop supersure perler, som spiller på den økende interessen for syrlige og friske smaker, samt Søte jordbærperler og Mini sjokoladelinser som tilfører variasjon og bredde i sortimentet. Til sammen gjør nyhetene det enklere for nordmenn å lage sin egen isbar hjemme, noe mange tyr til nå som det går mot kaldere tider og mer innekos.
Dette er høstens nyheter i butikk:
- Tuttifrutti
- Sprø sjokokrønsj
- Lollipop supersure perler
- Søte jordbærperler
- Mini sjokoladelinser
- Sol-Is solbærsaus
- Salt karamellsaus
- Original sjokoladesaus
- Lys sjokoladesaus
- Sprø vaffelkjeks
Nøkkelord
Kontakter
Anne-Lene MollandKommunikasjonssjefDiplom-Is
Tel:+47 908 47 267anne-lene.molland@diplom-is.noBilder







Følg pressemeldinger fra Diplom-Is
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Diplom-Is på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Diplom-Is
Isfeber før 17. mai16.5.2025 10:01:22 CEST | Pressemelding
Det selges aldri mer is enn i mai. Is-fabrikkene trapper opp produksjonen for å sikre iskrem til hele landet før 17. mai.
Isen var den første av sitt slag - nå gjør Plattfot comeback i isdisken13.2.2025 12:00:00 CET | Pressemelding
Formet som en fot, satte Plattfot dype spor i norske ishjerter på starten av 90-tallet. Nå gjør isen et etterlengtet comeback, etter stor pågang fra fansen.
Dette er årets isnyheter fra Diplom-Is11.2.2025 09:00:00 CET | Pressemelding
En helt ny og innovativ krone-is med teknologi ingen norske isdisker har sett før, en etterspurt klassiker, og to tradisjonsrike folkefavoritter i ett. Årets isnyheter fra Diplom-Is byr på innovasjon, gjensynsglede, og spennende smakskombinasjoner.
Diplom-Is bytter ut ispinner med ekte gull8.4.2024 09:03:55 CEST | Pressemelding
Etter å ha holdt stand i isdisken i mer enn et halvt århundre, børster nå Diplom-Is gullstøvet av klassikeren Gullpinne. For å feire den folkekjære favoritten har iskremprodusenten laget ispinner som er gull verdt, bokstavelig talt.
Første salgsmåned unnagjort: Av årets isnyheter troner denne øverst22.3.2024 10:27:24 CET | Pressemelding
En iskrem skiller seg ut med å være usedvanlig populær blant årets isnyheter. Diplom-Is sin Hockeypulver Supersalt kan smykke seg med tittelen salgsvinner etter første måned i butikk.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom