Tøff kamp om trainee-plassene
Konkurransen har vært hard om å bli en av 20 deltakere i årets traineeprogram. – Det er svært gledelig at så mange av våre talenter i MENY har ambisjoner om å bli ledere hos oss, sier HR-direktør Line Beate Jebsen.

20 traineer fra hele landet starter 27. august opp i MENYs traineeprogram - et program som skal utvikle fremtidens ledere i Norges største supermarkedkjede. Interessen for programmet er stor, og konkurransen om plassene tøff.
- I en tid hvor det generelt er krevende å beholde talenter – både i dagligvare og andre bransjer – er det en tillitserklæring at traineeprogrammet vårt er så ettertraktet. Vi har mange ambisiøse ansatte som ønsker å utvikle seg videre hos oss, sier Jebsen.
Krevende utsiling
Etter grundige vurderinger av de drøye 60 søkerne, nådde 20 gjennom nåløyet.
- Alle søkerne har høye ambisjoner, både på egne og MENYs vegne. Å sikre tilfang av gode ledere er avgjørende for at vi skal opprettholde vår posisjon som Norges ledende supermarked, sier Jebsen.
Skaper fremtidens ledere
Gjennom traineeprogrammet blir deltakerne rustet for lederroller i MENY-butikkene. Mange av dagens butikksjefer, assisterende butikksjefer og ferskvaresjefer startet sin karriere her.
- Lederansvaret i en MENY-butikk er langt mer omfattende og komplekst enn mange forstår, med betydelig ansvar for både mennesker og økonomiske verdier. Nettopp fordi vi skal være best på utvalg, ferske råvarer, matkunnskap og matglede, trenger vi robuste og gode ledere som har god selvinnsikt, i tillegg til å være sterke fagfolk og tydelige kulturbyggere, sier Jebsen.
Sikrer matfaglig kompetanse
I årets kull er det stor bredde i kompetansen, med bakgrunn fra både bakeri, ferskvare og tradisjonell kolonial. Det mener Jebsen er en styrke.
- Bredden i kompetanse gir traineeprogrammet en ekstra verdi. Når ulike erfaringer møtes, utvikler vi ledere som forstår hele butikkdriften, fra logistikk og økonomi til kvalitet og service, avslutter Jebsen.
Fakta om traineeprogrammet
- Oppstart 27. august, varer i 10 måneder
- 20 deltakere fra ulike regioner
- Kombinasjon av samlinger, innleveringer og personlig veiledning.
- Avsluttes med eksamen og sertifisering
Trainee-kullet 2025/2026
Alexander Fjeldstad, Butikkmedarbeider MENY GS, Skien
Philip Idar Top, Butikkmedarbeider MENY Brotorvet, Stathelle
Espen Briskodden Aarflot, Ass. Butikksjef MENY Bogstadveien, Oslo
Emre Uymaz, Ass. Butikksjef MENY Stovner, Oslo
Granit Ademi, Ass. Butikksjef MENY Bjørvika, Oslo
Celine Minnesjord, Butikkmedarbeider MENY Albert, Kristiansand
Heidi McQuade, Butikkmedarbeider MENY Fevik,
Liv-Anne Gryte, Ferskvaremedarbeider Helgø MENY Hundvåg, Stavanger
Ruben Vedå, Ass. Butikksjef MENY Knarvik, Alver
Martine Eide, Butikkmedarbeider MENY Os, Bjørnafjorden
Mimoun Kandrouch, Ass. Ferskvaresjef MENY Drøbak
Fredrik Larsson, Butikkmedarbeider MENY Halden
Tavar Dehzani, Teamleder bakeri MENY levert hjem, Oslo
Tobias Van Gasteren, Ferskvaresjef MENY Stadiontunet, Sandefjord
Marie Strand Andersen, Avdelingsleder MENY Sandsværveien, Kongsberg
Richelle Joy Flikka, Avdelingsleder Bakeri MENY Sandvika, Bærum
Jan Aalborg Eriksen, Ass. Ferskvaresjef MENY Åråsen, Lillestrøm
Fanny Albertina Juell, Avd. leder kjøl MENY Sandvika storsenter, Bærum
Ludvig Olof Kolseth Sandberg, Avd. leder kolonial MENY Frogner, Oslo
Simen Sydsæter, Butikkmedarbeider MENY Røa, Oslo
Kontakter
Line Beate JebsenHR-direktør
Tel:93037932line.beate.jebsen@meny.noBilder

Om oss
MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 186 butikker og en omsetning på nær 21 milliarder kroner i 2024. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre. .
MENY har stort utvalg, masse ferskvarer, flere løsvektdisker, diverse måltidsløsninger, eget bakeri, tusenvis av lokalmatprodukter og store frukt- og grøntavdelinger, men også hundrevis av ukentlige tilbud. Mer enn 9 300 matarbeidere sørger for personlig service og matfaglig veiledning. For inspirasjon, oppskrifter, vareinformasjon og tilbud, se meny.no. MENY er en del av NorgesGruppen.
Følg pressemeldinger fra MENY
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra MENY
7500 har allerede stemt i lokalmatvalget20.8.2025 10:37:23 CEST | Pressemelding
Det er ikke bare politikerne som er på valg. Det er også norske matskatter. Allerede etter én dag er 7500 stemmer avgitt. Andebryst fra Gårdsand i Vestfold og Inderøysodd fra Inderøy slakteri kniver foreløpig om topplasseringen. MENY håper på gastronomisk høy valgdeltakelse.
Tydelig trend mot renere råvarer og lokal smak3.7.2025 13:49:03 CEST | Pressemelding
Halvårstallene til MENY viser stor vekst i både lokalmat og ferskvarer i løsvekt. – Vi opplever at trenden mot rene råvarer og norske kvalitetsprodukter forsterker seg. Stadig flere går for ærlige og ekte produkter, sier kategoridirektør Einar Gundersen i MENY.
Her er finalistene i Norges største lokalmatpris23.6.2025 11:29:59 CEST | Pressemelding
Bringebær dyppet i sjokolade, en tradisjonell og ren påleggsserie, meieriprodukter på Jerseymelk, alkoholfrie plommedrikker, mer meieriprodukter på geitemelk og bærmottak for mer ville, norske bær. Seks lokalmatprodusenter er finalister i MENYs Matskattstipend 2025 og konkurrerer om 600 000 kroner.
MENY tar markedsandeler19.3.2025 09:05:00 CET | Pressemelding
MENY har 0,2 prosentpoeng vekst i markedsandel i 2025. Dermed har kjeden utlignet tilbakegangen fra 2024. – I år, som i fjor, har vi vekst i kunder, løsvektdiskene og ferskvarer. Folk etterspør utvalg, kvalitet og en god handleopplevelse. Vi investerer mer enn noen gang i butikkporteføljen vår, sier viseadministrerende direktør Geir Hov i MENY
MENY Granholmen kåret til landets beste5.2.2025 18:10:12 CET | Pressemelding
MENY Granholmen i Sandefjord er kåret til «Årets butikk» 2024. – Å gå helt til topps blant våre 187 butikker sier alt om nivået og presisjonen. MENY Granholmen har god atmosfære, oser av matglede og har skyhøy score i kundeundersøkelser, sier Geir Hov, juryleder og konstituert kjedeleder i MENY.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom