Bondens marked første gang på Bekkestua
Lokalmat er i vinden og torsdag 10. april arrangeres Bondens marked for første gang på Bekkestua senter.

-Vi gleder oss til å komme til Bekkestua senter, sier markedsleder Marius Holmgren i Bondens marked Oslo og omegn. Han forteller at det blir godt utvalg på markedet.
-På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Utvalget varierer med naturens sesonger og regionen du bor i. Alt er småskala og lokalt produsert, laget av den du handler med. På dette markedet blir det alt fra hjortekjøtt og økologisk storfekjøtt til lefser, sier Holmgren. Han forteller om bønder og matprodusenter som både utvikler nye produkter og tar vare på gamle tradisjoner. Sirupstynnkakebakeriet baker for eksempel sirupstynnkaker etter bestemors oppskrift. Mens bedriften Gullkolla er et samarbeid mellom bønder som vil ta vare på storferasen Østlandsk rødkolle. Bedriften med kortest reisevei er Grini hjemmebakeri, som har kransekaker som hovedprodukt.
En annen som ser fram til mangfoldet på markedet er senterleder Christin Werge Johansen. Hun har ønsket Bondens marked til senteret i lang tid. -Vi gleder oss til å smake på all den gode maten og vi legger til rette for en hyggelig opplevelse for de besøkende, sier Johansen.
Bekkestua Senter tiltrekker seg kunder som bor i hele Bærum, Asker og Oslo vest. En vanlig uke har de 40 000 besøkende.
Nøkkelord
Kontakter
Marius HolmgrenBondens marked Oslo og omegn
Tel:900 45 455oslo@bondensmarked.noBilder

Om Bondens marked
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked. Som oftest vil du finne ost, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker.
Følg pressemeldinger fra Bondens marked
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bondens marked på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Bondens marked
Bondens marked lanserer smakfulle gavekort25.11.2024 15:59:16 CET | Pressemelding
Spiselige julegaver er populært og med gavekort blir det enklere å gi og få en gave fra Bondens marked. -Gavekort gir deg mulighet til å løse inn gaven med sesongene, enten du vil ha fenalår til påske eller grønnsaker i august, sier Randi Ledaal Gjertsen, daglig leder i Bondens marked Norge.
Forfattermøte i grønnsaksåkeren16.9.2024 20:00:00 CEST | Presseinvitasjon
Forfatteren bak Sesongkokeboka, Elisabeth Fagerland, er på lanseringsturne. Første stopp er Ørje, hvor hun tirsdag 17. september lager mat på Nybo Regenerative Gård, et lite gårdsbruk med allsidig drift.
Bokbad med grønnsaksglede16.9.2024 08:00:00 CEST | Presseinvitasjon
Onsdag 18. september blir det bokbad på Drammen bibliotek med Christopher Sjuve og to forfatterdebutanter. Elisabeth Fagerland og Marthe Norderhaug har gitt ut bøker om grønnsakdyrking og opplever stor interesse fra lesere med og uten grønne fingre.
Sesongkokeboka med kokken og bonden13.9.2024 14:32:21 CEST | Pressemelding
Sesongkokeboka fra Skald forlag lanseres denne uka i hele landet. I Bergen disker Stene matglede opp med smaksprøver og kurs med utgangspunkt i Sesongkokeboka, skrevet av gartner-gastronom Elisabeth Fagerland. En bergensbonde kommer med grønnsakene, ferske fra åkeren.
Lansering av Sesongkokeboka30.8.2024 13:48:57 CEST | Pressemelding
Småskalaprodusenter dyrker grønnsaker folk ikke alltid vet hvordan de kan bruke. Derfor lanseres nå "Sesongkokeboka" som gir oppskrifter sortert på sesong og grønnsak. Lørdag 31. august blir det eksklusivt forhåndssalg på Bondens marked i Birkelunden i Oslo. Der deltar det flere småskala grønnsaksprodusenter som har med seg et stort utvalg grønnsaker rett fra åkeren.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom