Sony Music Norway

Leon Bridges slipper sitt fjerde album "Leon"

Del

I dag deler den grammyvinnende låtskriveren og artisten Leon Bridges sitt fjerde studioalbum Leon via Columbia Records/Sony Music.

"Leon" Artwork
"Leon" Artwork

Innspilt og produsert av Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Maggie Rogers) på El Desierto i utkanten av Mexico City med medprodusjon Daniel Tashian (Kacey Musgraves) i Nashville, inneholder albumet 13 spor som fremhever Leons signaturfortelling og organiske sjangeralkymi. Leon utfolder seg som det mest gripende, kraftfulle og personlige verket til Bridges til dags dato, der han tar deg gjennom gatene han kjenner best, tingene han holder kjærest, og minnene om menneskene og stedet som formet ham. Seks år i produksjon, dette albumet er utvilsomt Leon.

null
Leon Bridges - Pressebilde 1 "Leon" Jack Bool

Leon Official Tracklist:

1. When A Man Cries

2. That’s What I Love

3. Laredo

4. Panther City

5. Ain’t Got Nothing On You

6. Simplify

7. Teddy’s Tune

8. Never Satisfied

9. Peaceful Place

10. Can’t Have It All

11. Ivy

12. Ghetto Honeybee

13. God Loves Everyone

null
Leon Brigdes - Pressebilde 2 "Leon" Jack Bool

OM LEON BRIDGES:

Som en kraftfull artist og trubadur med røtter i soul med en elektrisk tilstedeværelse skiller Leon Bridges seg ut som en ekte stjerne. Med en gammel sjel og et friskt perspektiv skaper den grammy-vinnende artisten plater som forblir uavhengige av tidsepoke og sjanger, men likevel helt i takt med energien og følelsene til påfølgende generasjoner. Han er det sjeldne talentet som er like hjemme på scenen i Det hvite hus for tidligere president Barack Obama, som når han samarbeider med Luke Combs på et populært prosjekt. Som en ettertraktet samarbeidspartner har han slått seg sammen med artister som John Mayer, Kacey Musgraves, Lucky Daye, Noah Cyrus, Khruangbin og Carin León. I løpet av året har han samarbeidet med Gunna på låten “Clear My Rain”, bidratt til lydsporet for filmen Twister med “Chrome Cowgirl”, og til og med deltatt på Kacey Musgraves’ “Superbloom” på den utvidede utgaven av albumet Deeper Well. Leon fortsetter å posisjonere seg som en musikalsk kameleon som kan bøye enhver sjanger for å passe inn i sitt grenseløse soniske univers. Nå vender han tilbake til historiene som formet ham på sitt fjerde studioalbum, Leon, og introduserer sin neste æra, der han hever sin kunstneriske visjon til nye høyder nok en gang.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Leon Brigdes  - Pressebilde 2 "Leon"
Leon Brigdes - Pressebilde 2 "Leon"
Jack Bool
Last ned bilde
Leon Bridges - Pressebilde 1 "Leon"
Leon Bridges - Pressebilde 1 "Leon"
Jack Bool
Last ned bilde
"Leon" Artwork
"Leon" Artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Vi respekterer og beundrer våre artister og er stolte av å kunne støtte og tilrettelegge for deres musikk og visjoner ved å skape det rette grunnlaget for kreativitet, vekst og utvikling. Som selskap bestreber vi å gi våre ansatte et godt og stimulerende arbeidsmiljø, og vi ønsker å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse og miljø.

Sony Music Entertainment Norway representerer blant annet Adele, Arif, Bargee, Bernhoft, Beyoncé, Bruce Springsteen, Calvin Harris, Christel Alsos, deLillos, Foo Fighters, Harry Styles, Ina Wroldsen, Jesper Jenset, Julie Bergan, Justin Timberlake, Kamelen, Klossmajor, Kurt Nilsen, Kygo, Labrinth, Madcon, Mari Bella, Maria Mena, Matilda, Miley Cyrus, Morgan Sulele, Peder Elias, P!nk, Rat City, Rosalia, Staysman, Stig Brenner, SZA, Travis Scott, Tyler the Creator, Tyr, Zara Larsson med mange fler.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

deLillos feirer 40 år med storslåtte konserter og nytt dobbeltalbum!26.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

40-årsjubilanter inviterer til Dragens hule i 2024 og Frøyas hage i 2025. deLillos følger opp sjarmerende og hjertevarme «Sjenert» med litt kraftigere kost. «Dragens hule» er skrevet og sunget av Lars Fredrik Beckstrøm, og den har en nydelig hippie-tilnærming over seg, på måten den skildrer stemningen fra 70-tallet og hvordan Beckstrøm og mange andre ble introdusert for diverse rusmidler, hvordan de ble beskrevet og ikke minst hvor tilfeldig - og heldig - det var at han selv aldri prøvde heroin. Begge er en forsmak, de to første av seks singler, fra deres 20. studioalbum som slippes 31. januar 2025. «Dragens hule» er produsert av Lars Lillo-Stenberg, mikset av Stewart Lerman og mastret av George Tanderø.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye