Sony Music Norway

Det tidligere Katzenjammer-medlemmet Marianne Sveen er klar med sin nye singel!

Del

"Hold meg i hånda", en sterk og rørende låt som taler på vegne av barn og unge som står utenfor hverdagen når livet rammes av alvorlig sykdom eller uforutsette hendelser. Med denne sangen setter Sveen ord på følelsen av ensomhet og hvor lite som skal til for at man føler seg sett og verdsatt.

Foto: Paal Audestad
Foto: Paal Audestad

"Hold meg i hånda" er et samarbeid med Gyldendal til deres Salaby, som er en av Norges største digitale læremidler for grunnskolen siden 2010, og er godt etablert i norsk skole. Omkring 70 % av landets grunnskoleelever har i dag tilgang til å bruke Salaby. Skolesidene vi lager sammen med TV-aksjonen ligger gratis og åpent tilgjengelig for alle, og har et svært bredt nedslagsfelt. «Hold meg i hånda» er en låt som vi ser vi at vi treffer ikke bare hele målgruppa vår – fra de yngste på barneskolen til de eldste på ungdomstrinnet – men også et bredere publikum.

“Hold meg i hånda” er en påminnelse om de små tingene i hverdagen som mange tar for gitt, men som blir dypt savnet når livet settes på vent. Når noen vi er glad i havner i en krise, kan det være vanskelig å vite hva man skal si eller gjøre, og for mange kan det være fristende å trekke seg unna. Men Sveen understreker at det viktigste ikke alltid er å finne de rette ordene – noen ganger er det tilstedeværelsen som betyr mest. Gjennom denne sangen inviterer Sveen oss til å reflektere over hvordan vi kan være der for hverandre, spesielt når ordene ikke strekker til.

«Hold meg i hånda» ute 11. oktober!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye