Kia Norge

Kia EV6 facelift: Priser og versjoner på kraftig oppdatert EV6 klare

Del

Over 6000 nordmenn har allerede valgt dagens EV6 som ble kåret til årets bil i Europa i 2022. Nå har bilen fått en kraftig oppdatering, hvor lengre rekkevidde bare en av de gode nyhetene.

Bilen får også helt nye lykter og fangere både foran og bak. På denne måten blir Kia EV6 med over til 2025 i en drakt som rimer mer med designet i den øvrige EV-linupen til Kia. Også inni er det store endringer på bilen.

-Dagens EV6 ser jo allerede bra ut, men den har blitt mer moderne og strammere i utrykket. Særlig med en mye strammere lyssignatur bak. Frontlyktene er nå også designet over lesten til star map forspråket som vi kjenner fra EV9 og nå på EV3, det gjør den frekk i fronten, mener Kias kommunikasjonssjef Christian Lagaard.

-Interiøret har fått et godt løft. Den har fått med seg skjermene fra flaggskipet EV9, og nye materialer øker premiumpreget i interiøret. Det merkes med en gang du setter deg inn, sier Christian Lagaard, kommunikasjonssjef i Kia Bil Norge.

Nye materialer, nytt ratt og ikke minst  nye skjermer som er hentet fra flaggskipet EV9 gir en forsterket følelse av premium i interiøret. Ny felger og nye farger venter også på dem som vil sikre seg en ny EV6.

Ny rekkevidde på EV6 RWD blir 582 kilometer målt etter WLTP- standarden. For AWD er rekkevidden økt til 546 kilometer. 

En Limited Edition utgave med AWD vil koste 519.000 kroner. Med bakhjulsdrift vil en tilsvarende utgave koste 489.900. Begge disse vil være en Limited Edition med utstyrspakke som vil fungere godt for mange kunder. Disse bilene er allerede i Norge og kan leveres innen kort tid.  

Pressen inviteres til visning og gjennomgang av både nye EV6 facelift og EV3 21.9 klokken 12.00 hos Bertel O. Steen Drammen på Lierstranda. 

Informasjon om nye EV6 finner du i tidligere utsendt pressemelding her: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/18207430/kraftig-oppdatert-ev6-klar-for-norge?publisherId=17847239&lang=no

Komplett prisliste ligger vedlagt. 

Kontakter

Dokumenter

Om oss

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det mer enn 85.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

Europeisk debut: Flere gode nyheter om Kia sine kommende varebiler16.9.2024 13:08:05 CEST | Pressemelding

Kia lanserer neste år sin aller første elektriske varebil. PBV5. Konseptbilene som til nå er vist, har vært svært fleksible med tanke på bruksområder og interiørløsninger. På mange måter flere biler i en. I dag var det Europeisk premiere på varebillinjen. Den kom med flere gode nyheter. Både PBV5 og PBV 7 ble i dag vist Også varebilene til Kia får 7år/150.000 kilometer garanti i Europa Ladetider fra 10% - 80% blir ca. 30 minutter. Se pressemelding fra Kia Europa nedenfor. Full pressemelding konseptbilder fra CES i Las Vegas tidligere i år finner pressen her:https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/18037610/ny-plattform-fra-kia-fremtiden-er-fleksibel-moduler-gir-deg-flere-biler-i-en-nar-kia-viste-pbv-konsepter-i-las-vegas-i-natt?publisherId=17847239&lang=no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye