NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

NITO møter NHO til forhandlinger

Del

Årets forhandlinger om overenskomsten med NHO er i gang.

Forhandlingene mellom NITO-NHO er i gang. Ledet av Øyvind Kyrkjebø, NITOs forhandlingsleder (t.v.) og leder for NITO Privat, Yngve Sjølset.
Forhandlingene mellom NITO-NHO er i gang. Ledet av Øyvind Kyrkjebø, NITOs forhandlingsleder (t.v.) og leder for NITO Privat, Yngve Sjølset. NITO/Bjarne Krogstad NITO

I dag, tirsdag 10. september, møttes NITO og NHO for å forhandle om overenskomsten for våre medlemmer i private medlemsbedrifter. Dette er forhandlinger vi har annet hvert år. Hos Riksmekleren i 2022 ble vi enige om å blant annet jobbe videre med temaer som reisetid og forhandlingsbestemmelsene i overenskomsten.

Det er satt av inntil tre dager til forhandlingene, og målet er å videreutvikle avtalen som et godt redskap for NITOs medlemmer og tillitsvalgte. Dersom vi ikke kommer til enighet vil det gis beskjed til Riksmekleren som vil kalle inn NITO og NHO til mekling senere i høst. Forhandlingene skjer i fortrolighet, så ytterligere informasjon vil først komme når forhandlingene er sluttført.

null
Hilde-Marie Martinsen, forhandlingsleder NHO og Øyvind Kyrkjebø, NITOs forhandlingsleder. NITO/Bjarne Krogstad NITO

Nøkkelord

Kontakter

Om NITO

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad med over 110.000 medlemmer.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye