Finansforbundet

Finansforbundet positiv til ny storbank

Del

- Vi er positive til fusjonen som er foreslått mellom Sparebanken Vest og Sparebanken Sør. Sparebank-Norge er i endring blant annet som følge av de stadig mer omfattende regulatoriske kravene som stilles til finansnæringen, sier forbundsleder Vigdis Mathisen i Finansforbundet. - En større og mer slagkraftig sparebank vil møte konkurransesituasjonen og de nye kravene på en god måte.

Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet
Vigdis Mathisen, leder i Finansforbundet Sverre Chr. Jarild

Onsdag morgen ble det kjent at Sparebank Vest og Sparebank Sør skal slå seg sammen. Den nye banken blir landets tredje største bank.

- Finansforbundet er positiv til alle initiativ som bidrar til en fortsatt sterk sparebanksektor i Norge. Dette initiativet er viktig for utvikling og støtte til lokalt næringsliv - og å opprettholde kompetansearbeidsplasser på sør- og vestlandet. Vi er fornøyd med at det meldes om å satse videre på spennende utviklingsmuligheter for de ansatte, sier Mathisen.

Hun understreker viktigheten av at de tillitsvalgte er involvert i de videre prosessene, for å sikre at de ansattes interesser blir ivaretatt på en god måte.

Nøkkelord

Kontakter

Om Finansforbundet

Finansforbundet er den største fagforeningen innen finanssektoren. Vi representerer over 35 000 medlemmer fra 300 bedrifter.

Følg pressemeldinger fra Finansforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Finansforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Finansforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye