Sony Music Norway

Hei og hallo fra CHA EUN-WOO og Peder Elias

Del

Peder Elias og den asiatiske superstjernen CHA EUN-WOO slipper duetten "Hey, Hello" fredag 30. august.

Artwork Hey Hello single
Artwork Hey Hello single

Historien bak samarbeidet mellom den asiatiske superstjernen CHA EUN-WOO og vår egen Peder Elias Eriksrud Kjørholt er spesiell.

«Hey, Hello er ganske enkelt en glad låt om hvordan det alltid føles som om man er på riktig sted så lenge man er der med riktig person. Jeg ville at det skulle være en leken og lettbent låt, så det var viktig å finne riktig duettpartner. Og jeg visste akkurat hvem jeg skulle spørre!»

For fem år siden slapp den trønderske artisten og låtskriveren singelen «Bonfire» som, bokstavelig talt ble gnisten som satt karrieren hans i fyr og flamme. Mens verden var i lockdown på grunn av pandemi reiste musikken hans til den andre siden av verden og bragte glede til en ny fandom. Flere Koreanske kjendiser, inkludert medlemmer av gruppen BTS, la merke til Peder Elias. Og en asiatisk superkjendis sendte ham en privat melding for å si hvor godt han likte «Bonfire».

«Dette var akkurat når mine sosiale medier eksploderte og jeg mottok hundrevis av DM’er hver dag. Jeg gjorde mitt beste for å svare alle, og er fortsatt overrasket over at jeg ikke fikk med meg at det kom en melding fra en verifisert konto med millioner av følgere. Men det gjorde jeg altså ikke.»

Så den prisvinnende Koreanske skuespilleren og artisten CHA EUN-WOO fikk ikke svar på den hyggelige meldingen han sendte Peder Elias. Siden debuten som skuespiller i 2014, og som artist i gruppen Astro i 2016, har EUN-WOO gått fra suksess til suksess i hele Asia. Han har hatt hovedroller i flere K-dramas og store K-pop hits. EUN-WOO er på Forbes’ 30 under 30-liste og ambassadør for merkevarer som Dior. Han beskrives som et mannlig asiatisk skjønnhetsideal, som i tillegg er universitetsutdannet samt kjent for å ha donert store summer til veldedige saker. Han er rett og slett en av de mest profilerte kjendisene i det asiatiske markedet. Og fan av norske Peder Elias.

«Det at jeg ikke så meldingen kunne vært slutten på det hele. Med CHA EUN-WOO høflig og raus, og meg uhøflig uten engang å vite det. Men skjebnen ville det heldigvis annerledes for manageren min møtte på Astro sin manager og vi fikk vite at EUN-WOO likte musikken min. Jeg fant meldingen og svarte og vi begynte å chatte.»

Så, da Peder Elias var i Seul for første gang for nesten to år siden var det naturlig for dem å møtes. Og det som kunne blitt litt halvkleint endte opp med å bli både gøy og inspirerende. De gjorde en versjon av «Bonfire» sammen som var full klaff. Begge er født i 1997, og selv om de har hatt veldig ulike liv, så har de flere felles interesser også utover musikken.  

«EUN-WOO er en utrolig fin fyr, så ydmyk og likandes, så det å møte ham hadde vært hyggelig uansett. Det jeg ikke hadde forventet var at vi skulle ha så god kjemi når det kom til musikken. Etter at vi sang Bonfire sammen suste han rett inn på min hemmelige liste over folk jeg har lyst til å samarbeide med.»

Så «Hey, Hello» er ikke bare en drøm gått i oppfyllelse for fansen som elsket å høre dem synge sammen, men også for Peder Elias som er fornøyd med å ha laget en låt som CHA EUN-WOO både ville og kunne bli med på. 

«Han har et stort apparat rundt seg så det er ikke bare å si ja og hive seg rundt. Men i tillegg til at EUN-WOO er med på «Hey, Hello» så ble jeg invitert til å komme til Seoul for å være gjest når han skulle ha et lite show for noen utvalgte fans. Det var ikke akkurat småsaker med over fem tusen i publikum, så nesten som å spille i Spektrum, og en rimelig rå livedebut for låta. Men det var fantastisk gøy og bekreftet 100% hvor godt stemmene og personlighetene våre passer sammen.» 

De som var heldige nok til å se denne eksklusive fremføringen av «Hey, Hello» kan skrive under på at vennskapet mellom de to artistene resulterer i en fantastisk energi. En energi som bidrar til å løfte låten Peder Elias skrev og produserte med William Wiik Larsen (Nico & Vinz, Madcon, Karpe, Jessie J, Method Man) enda noen hakk.

«Musikk bryr seg ikke om språk eller landegrenser, og jeg er så takknemmelig for at kombinasjonen av flaks og hard jobbing har latt EUN-WOO og jeg bli kjent, og gitt oss muligheten til å samarbeide både på scenen og med Hey, Hello. En låt som passende nok er en påminnelse om at du må nyte gode mennesker som gir deg gode opplevelser uansett hvor du befinner deg.»


CHA EUN-WOO og Peder Elias deler «Hey, Hello» med verden fredag 30. august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artistene Peder Elias og CHA EUN-WOO gir hverandre en klem
Peder Elias og CHA EUN-WOO
Fantagio
Last ned bilde
Artistene Peder Elias og CHA EUN-WOO på scenen
Peder Elias og CHA EUN-WOO
Fantagio
Last ned bilde
Artistene Peder Elias og CHA EUN-WOO på scenen
Peder Elias og CHA EUN-WOO
Fantagio
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Vi respekterer og beundrer våre artister og er stolte av å kunne støtte og tilrettelegge for deres musikk og visjoner ved å skape det rette grunnlaget for kreativitet, vekst og utvikling. Som selskap bestreber vi å gi våre ansatte et godt og stimulerende arbeidsmiljø, og vi ønsker å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse og miljø.

Sony Music Entertainment Norway representerer blant annet Adele, Arif, Bernhoft, Beyoncé, Bruce Springsteen, Calvin Harris, Christel Alsos, deLillos, Foo Fighters, Harry Styles, Ina Wroldsen, Jesper Jenset, Julie Bergan, Justin Timberlake, Kamelen, Klossmajor, Kurt Nilsen, Kygo, Labrinth, Madcon, Mari Bella, Maria Mena, Matilda, Miley Cyrus, Morgan Sulele, Peder Elias, P!nk, Rat City, Rosalia, Staysman, Stig Brenner, SZA, Travis Scott, Tyler the Creator, Zara Larsson med mange fler.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

deLillos feirer 40 år med hagefest og nytt dobbeltalbum!22.8.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

7. juni 2025 skal generasjoner med fans få servert både kake og tidløse klassikere når et av Norges mest ikoniske og innflytelsesrike rockeband feirer 40 år. deLillos inviterer til den skjulte parkperlen Frøyas have på Frogner- som skal forvandles til den største bursdagsfesten og konserten bandet noen gang har arrangert. Når deLillos først inviterer så mange til bursdagsfeiring er det viktig å finne den perfekte arenaen. Svaret ble Frøyas have som ligger idyllisk til ved enden av Frognerkilen og med inngang fra Skarpsno. Parken er omringet av gater som vi som fans har gått fulle, men pene, i grålysning og lyttet til en lydløs by. Vi har svevd over byen, og vært på vei hjem til en uoppredd seng. Vi elsker den lille byen Oslo, hvor alle gatene er forskjellige land og hvor Frøyas have skal bli deLillos-land. Kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt eget univers og egen planet skal deLillos forme en arena for allsang, kjærlighet og hagestemning. Konserten vil bli bandets største kons

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye