Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV)

Samferdselsteltet 2024 - Møt OFV under Arendalsuka

Del

Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), er også i år vertskap for Samferdselsteltet, og samler de sentrale aktørene i transportsektoren under ett tak. Er du på Arendalsuka, og opptatt av transport og mobilitet, er Samferdselsteltet stedet for deg.

Den store samferdselsdebatten 2024

Vi inviterer til "NTP-nachspiel" med stortingspolitikerne, og sikrer et innblikk i hvordan SV samlet nærmest hele opposisjonen til flertall for Nasjonal transportplan. Videre spør vi hvordan vi skal kunne forvente forutsigbar finansiering og hvorfor ulike langtidsplaner får ulik betydning.

Du møter også et spennende fagpanel etter politikerne, som skal diskutere om det er riktig og mulig å få endret transportvanene våre fra bil til kollektiv. Var det riktig å sende elbilistene ut av kollektivfeltet?

Få med deg debatten tirsdag kveld kl: 20:00-21:00

Les mer om arrangementet her: Den store samferdselsdebatten 2024 - Arendalsuka

Debatten ledes av OFVs Øyvind Solberg Thorsen og Siri Hov Eggen.

Innsikt fra samferdselssektoren

Nytt av året, blir det en time hver dag med korte 10-minutters presentasjoner fra ulike aktører i transportsektoren. Her presenteres rykende fersk forskning, kunnskap og resultater og du får et løpende innblikk i hva som står på dagsorden. 

Mandag kl: 18:00-19:00

Tirsdag kl: 19:00-20:00

Onsdag kl: 19:00-20:00

Torsdag kl: 18:00-19:00

Se programmet for alle arrangementer i Samferdselsteltet her.

OFV med live podkast

OFVs podkast "Opplysningsrådet" sendes også i år "live" fra Arendal og Samferdselsteltet. Sammen med spennende gjester stilles spørsmålet - "Hvordan blir transporthverdagen etter 2030, hva ber myndighetene deg egentlig om å gjøre?"

Tid: Torsdag 15.08 kl: 11:45-1230.

Programledere er OFVs Rikard G. Knutsen og Mikkel Friis.

Alle arrangementene strømmes

Skulle du ikke være til stede i Arendal, men ha lyst til å følge arrangementene, strømmes disse løpende. De blir også tilgjengelig som opptak i etterkant av uken. 

Du kan følge sendingene direkte her. 

Kontakter

Om OFV

Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon som arbeider for tryggere, bedre og mer effektive veier i Norge. OFV publiserer statistikk om bilsalget og kjøretøyparken, og har Norges beste database med priser og data på alle nye biler og motorsykler.

Opplysningsrådet for Veitrafikken
Wergelandsveien 1 - 3
0167 Oslo

www.ofv.no

Følg pressemeldinger fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV)

Årlig prislapp for køen på E6 Nord: 1,25 milliarder kroner4.7.2024 08:48:54 CEST | Pressemelding

At folk stamper i bilkøer hver eneste dag, koster samfunnet dyrt. Oppdaterte beregninger Vista Analyse har gjort på oppdrag for Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at daglige køer på E6 Nord koster samfunnet 1,25 milliarder kroner i året. I rapporten er seks av de mest trafikkerte hovedveistrekningene inn og ut av Oslo analysert, og etter E-18 i Vestover, som har det høyeste samfunnsøkonomiske tapet, kommer E6 Nord.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye