Escape Travel

Single ønsker seg langt vekk

Del

Stepper i Mongolia og strender på Maldivene – singelferier blir stadig mer eksotiske, ifølge Carpe Diem, Norges ledende turoperatør på singelreiser.

Eksotiske Maldivene har vært et populært reisemål for Carpe Diems gjester i flere år – nå kanskje mer enn noen gang.
Eksotiske Maldivene har vært et populært reisemål for Carpe Diems gjester i flere år – nå kanskje mer enn noen gang. Copyright: Getty Images / Escape Travel

– Sommeren er høysesong for single som vil på tur. Det nye vi ser i år er at de eksotiske reisemålene våre, som Mongolia, Vietnam og Maldivene, ble veldig fort utsolgt, sier Wenche Samuelsen, daglig leder i Carpe Diem.

Carpe Diem er en del av Escape Travel, og turoperatøren har solgt turer til soloreisende siden 2000. De har dermed lang erfaring med å sette sammen turer spesiallaget for single som søker reisefellesskap. Alle programmer blir skreddersydd med et innhold gjestene ønsker. 

– Tidligere år har turene i Europa solgt veldig bra. At langturene våre har økt så mye i popularitet, er en ny trend, sier Samuelsen.

null
Uforglemmelige matopplevelser på Vespa i Ho Chi Minh City er et av høydepunktene på Carpe Diems tur til Vietnam i sommer Copyright: Carpe Diem

Nyheter og varmt hvetebrød

Hun tror årsaken til økningen er sammensatt. Lysten til å oppdage noe nytt og spennende spiller selvsagt inn, og Carpe Diem har mange trofaste og bereiste kunder som stadig etterspør noe nytt. Det føles trygt å reise på gruppereise når man skal reise alene til et annet kontinent.  

– Siden vi har så mange gjester som har reist med oss mange ganger, må vi hele tiden ha nytt innhold og nye turer i reisekalenderen vår, sier hun. 

Men selv om gjestene søker nye destinasjoner, kan de gjerne reise tilbake til samme land hvis turen har et annet innhold. For eksempel sol og bad den ene gangen og kanskje en aktiv tur neste gang.  

– Turer som en eksklusive safarier i Afrika, en opplevelsesreise i Sør-Korea eller et cruise i Karibien selger som varmt hvetebrød, sier Samuelsen. 

null
Dette vil mange oppleve! Carpe Diems tur til de mongolske stepper ble raskt utsolgt i år. Copyright: Getty Images / Escape Travel

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cruise i Karibien selger unna – og på cruise med Carpe Diem og Celebrity Cruises får du singellugar til en god pris.
Cruise i Karibien selger unna – og på cruise med Carpe Diem og Celebrity Cruises får du singellugar til en god pris.
Last ned bilde

Escape Travel

Eventyret starter her!

Escape er Norges fjerde største reisearrangør. Vi skreddersyr spesialreiser som elvecruise, cruise, temareiser, sportsreiser, singelreiser, aktive reiser, firmareiser - og drømmeferier til fjerne strøk for deg som vil ha en skreddersydd reise.

Vi er noe utenom det vanlige, for hos oss jobber mange av landets mest erfarne turskreddere og reiseledere. Vi er skikkelige og personlige reiseentusiaster som med spisskompetanse skaper eventyrlige reiser. Med stolthet konkurrerer vi på innhold og kvalitet, fremfor pris.

Escape Travel Group har sitt hovedkontor i Oslo. Forutenom Escape Travel, så er også Carpe DiemCruise.noSolfaktor og Escapeaway en del av gruppen.

Escape Travel ledes av Tor Johan Pedersen og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye