Boots Norge

Avslutter etterforskningen av apotek-bransjen

Del

Konkurransetilsynet har etter grundig gjennomgang av bransjen konkludert med at det ikke er noen grunn til videre etterforskning.

Konkurransetilsynet har etter grundig gjennomgang av bransjen konkludert med at det ikke er noen grunn til videre etterforskning, det er vi veldig glade for, sier adm dir i Boots Apotek Kathrine Mehlin.

Vi setter pris på jobben Konkurransetilsynet gjør, for oss er det svært viktig at bransjen vår er ordentlig og ryddig. Vi er helt avhengige av den tilliten vi har fra kundene våre. 

Boots Apotek har et strengt internt regelverk og er trygge på at vi har opptrådt i samsvar med konkurransereglene, vi er glade for at konkurransetilsynet konkluderer med det samme og legger bort saken. Boots Apotek har et strengt internt regelverk og er trygge på at vi har opptrådt i samsvar med konkurransereglene, vi er glade for at konkurransetilsynet konkluderer med det samme og legger bort saken. Vi i Boots Apotek er opptatt av å følge det til enhver tid gjeldende konkurranserettslige regelverk, sier Mehlin.

Vi har høy tillit i befolkningen og vårt fokus er at alle skal få de beste råd og produkter hos oss i Boots Apotek. Apotek har høyt kvalifisert helsepersonell som kan gi personlig veiledning og råd, og som bransje er vi tilgjengelige over hele landet. Å gi best mulig helsehjelp og rådgiving er vårt viktigste fokus, også fremover, sier adm dir Kathrine Mehlin i Boots Apotek.

Lenker

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

Vårt eierselskap bytter navn til Cencora30.8.2023 14:30:00 CEST | Pressemelding

30. august bytter vårt moderselskap, som tidligere het AmerisourceBergen, navn til Cencora. Dette er et steg på veien til å bli et sammensveiset, internasjonalt selskap med et helhetlig tjenestetilbud til kunder og samarbeidspartnere. For selskapets norske kunder og samarbeidspartnere blir det ingen forandringer på dette tidspunkt, da navnebytte for vår grossistvirksomhet, som i dag heter Alliance Healthcare Norge AS, ligger noe frem i tid. Boots Apotek vil bestå som i dag under det veletablerte Boots Apotek-navnet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye