Boots Norge

Boots Apotek: – Vi har mistet en kjær kollega

Del

Oslo 3. april 2024: Det er med stor sorg at Boots Apotek må meddele at en av våre ansatte har omkommet under hendelsen på Boots Apotek i Arendal, tirsdag. 

  – Dette er en helt fryktelig tragedie, og en svært tung dag for oss i Boots Apotek. Vi har mistet en god ansatt og nær kollega. Vårt fokus nå er å ta vare på de pårørende, ansatte og berørte. Vi har et kriseteam på plass i Arendal, som samarbeider med kommunens beredskapsteam, sier administrerende direktør Kathrine Mehlin i Boots Apotek. 

Politiet opplyser i dag at saken etterforskes som drap. Boots Apotek samarbeider tett med politiet om videre etterforskning av saken. 

Kontakinformasjon:

Administrerende direktør Kathrine Mehlin,

Kathrine.mehlin@alliance-healthcare.no

Om Boots Apotek

Boots Apotek har 150 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag ett av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen og grossisten Alliance Healthcare på Langhus.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

Vårt eierselskap bytter navn til Cencora30.8.2023 14:30:00 CEST | Pressemelding

30. august bytter vårt moderselskap, som tidligere het AmerisourceBergen, navn til Cencora. Dette er et steg på veien til å bli et sammensveiset, internasjonalt selskap med et helhetlig tjenestetilbud til kunder og samarbeidspartnere. For selskapets norske kunder og samarbeidspartnere blir det ingen forandringer på dette tidspunkt, da navnebytte for vår grossistvirksomhet, som i dag heter Alliance Healthcare Norge AS, ligger noe frem i tid. Boots Apotek vil bestå som i dag under det veletablerte Boots Apotek-navnet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye