Universal Music Norge

Ny musikk fra Imagine Dragons, El Papi, Chris Abolade, Camila Cabello, Tobias Sten og KATSEYE.

Del

 

Chris Abolade – Fakk love

 

KATSEYE, den første globale jentegruppen noensinne dannet etter K-POP-oppskriften, er i dag ute med debutsingelen “Debut”. Etter flere runder med auditions og over 120 000 søkere endte man opp med seks. De seks medlemmene av KATSEYE er fra 16 til 21 år og kommer fra forskjellige kulturer: DANIELA (Atlanta, GA USA), LARA (Los Angeles, CA USA), MANON (Zürich, Sveits), MEGAN (Honolulu, HI USA), SOPHIA (Manila, Filippinene) og YOONCHAE (Seoul, Sør-Korea). Vogue kåret gruppen til en av "Acts to Watch This Year", og bemerket: “KATSEYE’s members are out to change the look and sound of modern pop as we know it”. PEOPLE erklærte: “Feminine, powerful and unique is the only way to describe the hot new girl group that is KATSEYE”. Det vil bli sluppet en dokumentarserie på Netflix senere i år hvor vi får se prosessen med å finne de seks medlemmene av KATSEYE.

 

I dag slapp Imagine Dragons det nye albumet LOOM. Albumet slippes ti år etter deres gjennombrudd og er produsert av bandet selv sammen med deres mangeårige samarbeidspartnere Mattman og Robin.

 

Etter å ha stukket av med seieren i United Stage og Universal Musics talentkonkurranse "Norges neste Countrystjerne" gir Tobias Sten ut sin første singel, “Lev, ikkje overlev”. Låta skildrer overgangen fra hjembygda til Lillehammer, og hvordan dette satte ting i perspektiv i fra det gamle livet. Fra en krevende  tid og et forhold som var vanskelig å avslutte, men også en sterk og livslysten Tobias som flytta vekk og kom på rett spor igjen etter mange år med destruktive vaner og valg. Med sin sterke låtskriverteft, formidlingsevne og ambisjoner, og med sitt vinnende vesen og genuine forankring i sjangeren, er vi sikre på at han er klar for å innta scener over hele landet!

 

Camila Cabello er ute med det nye albumet C,XOXO. Albumet er skrevet av Camila og vekket til live med produsent El Guincho (Rosalia, FKA twigs, Frank Ocean) og medprodusent Jasper Harris (Lil Nas X, Baby Keem, Jack Harlow). Camila beskriver C,XOXO som å ha "en emosjonell umiddelbarhet og råhet" og fortsetter med å proklamere albumet som hennes "dristigeste soloalbum"

 

I 1993 spilte Johnny Cash inn et album med egenskrevne låter, men slapp kort tid etterpå American Recordings-utgivelsene og albumet ble lagt på hylla. American Recordings-serien gjenetablerte Cashs posisjon som en av verdens beste låtskrivere og introduserte ham samtidig til generasjoner av nye fans. Albumet Songwriter er nå ute med elleve tidligere uutgitte låter oppdatert av Johnny Cash sin sønn John Carter Cash sammen med co-produsent David Ferguson og et knippe musikere som alle har spilt med Cash, blant andre Marty Stuart, Dave Roe og Pete Abbott.

 

El Papi tar lytterne med tilbake til sine røtter med den nye singelen “Versailles”. Etter et år fylt med store samarbeid, flerspråklige låter, og utforskning av nye sjangre, er tiden inne for å vise hvor hans musikalske reise begynte. “Versailles” byr på en forfriskende blanding av pop, hiphop og salsa.

 

Festivaloversikt:

 

Tons Of Rock, Oslo (26-29. juni) 

Greta Van Fleet

 

Stavernfestivalen, Larvik (3-6. juli) 

Emilie Nicolas 

Victoria Nadine 

Ramón

Broiler 

Undergrunn 

Flo 

Veronica Maggio 

DJ Snake 

Sam Smith 

Sophie Ellis Bextor  

Calum Scott 

Sam Tomkins 

 

Palmesus, Kristiansand (5-6. juli) 

Chris Abolade  

Benjamin Ingrosso 

 

Slottsfjell, Tønsberg (10-11.juli) 

Emilie Hollow  

Astrid S 

Hov1 

Offset 

K-391 

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Eminem - The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)12.7.2024 10:35:04 CEST | Pressemelding

I dag slapp Eminem albumet The Death of Slim Shady (Coup De Grâce). Albumet inneholder de tidligere utgitte singlene “Houdini” og “Tobey” er første nye album fra Marshall Bruce Mathers III siden Music To Be Murdered By, ett album som gikk #1 i Norge og har gått to ganger platina. Eminem er den mest sertifiserte artisten for sine singler i RIAAs (The Recording Industry Association of America) historie. The Marshall Mathers LP, The Eminem Show og Curtain Call samt sangene “Lose Yourself”, “Love the Way You Lie” og “Not Afraid” – har alle bidratt til at han er historisk. Gjennom karrieren har Eminem har solgt over 200 millioner album på verdensbasis og låtene hans har generert mer enn 100 millarder streams globalt.

Katy Perry er tilbake!12.7.2024 09:42:49 CEST | Pressemelding

Katy Perry er tilbake med ny musikk. Den nye låten, “Woman’s World”, er skrevet av Katy selv med hjelp fra Chloe Angelides og produsert av Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph og Rocco Did It Again! Muskkvideo er også ute – se den HER. Artwork er tatt av den anerkjente britiske fotografen Jack Bridgland, og er første smakebit ut fra hennes kommende album 143 som slippes 20. september. Om albumet og tittelen sier hun selv; “I set out to create a bold, exuberant, celebratory dance-pop album with the symbolic 143 numerical expression of love as a throughline message”. Fredag ​​20. september vil Katy headline et utsolgt show på Rock in Rio i Brasil. Dette markere henne første opptreden på Rio de Janeiro-festivalen siden 2015. Under Paris Fashion Week 2024 gjorde hun en overraskende opptreden på Vogue World iført en Noir Kei Ninomiya geometrisk kjole. Senere kunne man se henne i Paris’ gater i en kjole med teksten til "Woman's World" påtrykket, spesialdesignet av Heather Picchiottino. Gjen

Bråtabrann klar for fullspekket festivalsommer og nytt låtslipp4.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Bråtabrann er klare for en full festivalsommer der de blant annet gjester selveste Countryfestivalen på Vinstra! Samme dag som de står på scenen der, slipper bandet ny musikk. Låten med den passende tittelen ‘Det var en drøm’ handler nettopp om kvelder og scener som blant annet den på Vinstra. Det å våge å følge drømmene sine og gjøre det man liker aller best. Hør låta her: https://bratabrann.lnk.to/Alleveier Om låten sier Bråtabrann: ‘Det var en drøm’ er en reise i seg selv hvor man prøver å finne ut hvem man er. I et kaos av hva som forventes av oss, hva som er A4 og hva vi ønsker for oss selv oppstår en drøm. Det er en skummel tanke å skulle følge drømmene sine, men vi sier: Gjør det! Tidligere i år slapp bandet en av countryhistoriens største klassikere i norsk drakt sammen med Oda Gondrosen som havnet på #15 plass på Spotify sin viral-liste over landets mest delte låter. ¨Sønderdrukken sang¨ ble tatt svært godt imot av publikum, har allerede rukket å få over 270 000 avspillinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye