Norse Feedback

Henter 20 millioner etter styrket posisjon i markedet

Del

Med prisvinnende helseteknologi har Norse Feedback etablert seg i flere land og lyktes med å komme inn i nye marked. Selskapet har nå hentet mer kapital for videre satsing.   

Joachim Vie , daglig leder presenterer Norse ved Startup Extreme i 2024
Joachim Vie , daglig leder presenterer Norse ved Startup Extreme i 2024 Foto: Alfred Bjørlo

- Norse Feedback AS har den siste tiden styrket sin posisjon og åpnet nye segmenter i det norske markedet, forteller daglig leder i Norse Feedback AS, Joachim Vie. Videre har selskapet sterk utvikling i den amerikanske markedet, med vellykket fase 1 og fase 2 utprøving av teknologien med større kunder. Her vil Norse Feedback brukes til å styre pasientflyten mellom digitale og analoge tjenester. Norse Feedback er videre partner i større FoU-prosjekt som utvikler AI-baserte digitale behandlingstjenester basert på Norse-data. Norse Feedback AS tilbyr teknologi, analyse og støtteverktøy for å gi presisjonsbehandling for psykiske helseplager.

Henter 20MNOK fra eierne

Denne prisvinnende teknologien setter pasienten i fokus og bygger analyser ut fra den enkeltes behov. Norse Feedback sine kunder får verdiene effektivisering, presisjon og datadrevet kunnskap ut av produktene. Som følge av utviklingen i inn- og utland henter Norse Feedback nå i overkant av 20MNOK i ny kapital fra eksisterende eiere for å følge opp den styrkede posisjonen med investering i distribusjon. Vie understreker verdien av det arbeidet firmaet har lagt ned i utvikling av produkt og marked over de siste årene som grunnlag for posisjonen en har oppnådd.
- I nært samarbeid med våre kunder har vi utviklet og leverer state-of-the-art teknologi som er helt nødvendig for å sikre bærekraften i fremtidens helsetjenester. Datasikkerhet, brukervennlighet, presisjonsanalyse og pasientmedvirkning er avgjørende faktorer for vår suksess. Dette har vi også nå begynt å levere utenfor de offentlige helsetjenestene i spennende nye markeder, forteller Joachim Vie.

Etablerer seg i flere land

Norse Feedback AS er et heleid datterselskap av Mental Health Informatics Holding AS. Mental Health Informatics Holding AS eier selskapene Norse Feedback i Norge, Core IMS i Storbritannia og Norse Feedback US, Ltd. i USA som alle leverer den samme teknologien i ulike markeder. Det er i morselskapet investeringene skjer, for videre fleksibel styrking av de ulike markedene. Styreleder og gründer i Mental Health Informatics Holding AS, Christian Moltu, som også er professor ved Høgskulen på Vestlandet og forskningssjef i Psykisk Helsevern i Helse Førde, understreker hvordan Norse Feedback svarer på et sterkt teknologisk behov i tiden.
- Helsepersonellkommisjonen viser at vi må levere tjenester lurere og mer presist. Vi må også levere digitalt de helsetjenester som det er trygt og bra å levere digitalt. For å vite dette trenger vi gode, sikre og brukervennlige datastrømmer som forteller oss hva som er riktig å gjøre. Her står selskapene i Norse Feedback gruppen i en særstilling og det har investorene våre sett gjennom gode leveranser over tid, forteller Moltu.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Norse leverer et fagsystem innen mental helse.
Norse leverer et fagsystem innen mental helse.
Last ned bilde
Styrelder Christian Moltu presenterer ved Digitale Helsedager i Bergen
Styrelder Christian Moltu presenterer ved Digitale Helsedager i Bergen
Last ned bilde

Lenker

Om Norse Feedback

Norse Feedback tilbyr teknologi, analyse og støtteverktøy for å gi presisjonsbehandling for psykiske helseplager. Denne prisvinnende teknologien setter personen i fokus og bygger analyser ut i fra den enkeltes behov. Våre kunder oppnår effektivisering, presisjon og datadreven kunnskap.

Følg pressemeldinger fra Norse Feedback

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norse Feedback på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norse Feedback

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye