Endringer i ledelsen ved Nord universitet

Del

Fra 1. august går kommunikasjonssjef Andreas Førde over i en ny rolle for å jobbe i omstillingsprosjektet ved Nord universitet. Nina Kjeøy konstitueres i stillingen som kommunikasjonssjef.

Nina Kjeøy blir konstituert i stillingen som kommunikasjonssjef fra 1. august 2024.
Nina Kjeøy blir konstituert i stillingen som kommunikasjonssjef fra 1. august 2024. Privat

Nord universitet står i en prosess med å tilpasse driften til reduserte økonomiske rammer. For å styrke dette arbeidet går Andreas Førde inn i omstillingsprosjektet på fulltid, og ut av stillingen som kommunikasjonssjef.

– Etter flere år som kommunikasjonssjef, har jeg den siste tiden kjent på et ønske om nye utfordringer. Heldigvis så åpnet det seg en mulighet for dette ved at jeg går inn i en ny rolle for å styrke arbeidet i omstillingsprosjektet. Dette prosjektet er av stor betydning for Nords fremtid, og jeg ser det som en unik mulighet til å anvende min erfaring og kompetanse på en ny og meningsfull måte, sier Førde.

Rektor Hanne Solheim Hansen er fornøyd med løsningen som er valgt, og mener at timingen er god.

– Vi står midt i en krevende omstillingsprosess som vi er nødt til å lykkes med, og jeg er svært glad for at vi får styrket omstillingsarbeidet ved å få Andreas Førde inn i prosjektet på fulltid. Førde har hatt en sentral og viktig rolle i ledelsen ved Nord, og han har stått støtt i rollen som kommunikasjonssjef, sier Solheim Hansen.

Nina Kjeøy blir konstituert i stillingen som kommunikasjonssjef fra 1. august. Hun har lang og bred kommunikasjonserfaring blant annet fra journalistikk, kommunikasjonsarbeid i Statens vegvesen og har ledererfaring. Kjeøy jobber i dag som teamleder for kommunikasjon ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag ved Nord universitet.

– Nina Kjeøy har den riktige erfaringen og kompetansen til å kunne gå rett inn og ta over som kommunikasjonssjef. Vi er i en omstillingsfase og skal bygge ny kommunikasjonsavdeling. Hun kjenner universitetet godt, og har offensive tanker om hvordan kommunikasjonsarbeidet ved Nord skal utvikles videre, avslutter Solheim Hansen.

Kjeøy konstitueres i stillingen for ett år.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto av kvinne ute i park ved tre
Nina Kjeøy blir konstituert i stillingen som kommunikasjonssjef ved Nord universitet fra 1. august.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Nord universitet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nord universitet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nord universitet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye