Sirkus Shopping

Rekord åpning!

Del

Intersport åpnet ny butikk!

Butikkleder Trine til høyre i bildet

Selv i en presset bransje så ble det jubel og rekordtall på åpningen av ny Intersportbutikk på Sirkus Shopping onsdag 19. juni! Butikken ser ut til å være en suksess fra dag en sier butikkleder Trine Hårberg.  

Personalet smiler godt og dette smitter lett over til kundene. Vi er heldige som får lov å være med å bygge opp en slik butikk, sier Lise Dahl-Hanssen. Trine har mange år innen butikkledelse i sportsbutikker, har håndplukket en gruppe personer alle er eksperter innen hvert sitt spesialfelt, og jobber mye med kundeservice og produktkunnskap. 

Vi har gjort oss noen tanker på hvilke aktiviteter vi skal holde for våre kunde, så det blir helt sikkert sykkelservice og temadager for alle grupper. Vi tenker også vi skal ha løpeturer sammen med andre ansatte på senteret og kunder. Det må bli den perfekte starten på dagen! Vi vil bli kjent med våre kunder, slik at vi kan gi dem en service som ikke ligner noe annet. 

Butikken har jobbet mye den siste tiden for å få inn riktige merker som de mener vil passe kundegruppen. De har blant annet har fått inn J. Lindeberg og Patagonia. Patagonia er vi så glade for å ha i butikken. De har stort fokus på bærekraft og har en helt fantastisk kolleksjon både til barn og voksne, forteller Trine stolt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg pressemeldinger fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sirkus Shopping

Ny Bærekraftig Sykkelparkering åpner for Grønn Mobilitet på Sirkus Shopping9.2.2024 12:47:45 CET | Pressemelding

Sirkus Shopping er stolte av å kunngjøre den offisielle åpningen av en moderne og bærekraftig sykkelparkering, designet for å fremme grønn mobilitet og sykkelvennlighet for ansatte som jobber på Sirkus Shopping. Denne sykkelparkeringen representerer en betydelig investering i bærekraftige transportløsninger og støtter Sirkus Shopping sitt engasjement for en mer miljøvennlig fremtid.

Jobber du på Sirkus Shopping får du nesten 30% rimeligere reise med bussen!26.5.2023 14:03:52 CEST | Pressemelding

Sirkus Shopping sine ansatte er så glade for å komme i gang med HjemJobbHjem! NÅ er tiden for endring! «Interessen var veldig stor blant ansatte når vi tok en undersøkelse blant ansatte for å sjekke interessen for dette» sier senterleder Trine Foosnæs. Sirkus har i dag på plass en rekke tilbud som skal gjøre det enklere for de som jobber på Sirkus. Med ca 800 ansatte i butikkene og 400 på etasjene som er med leietakere innen helse og næring så er det mange dette gjelder. «Vi har det meste tilrettelagt for at man kan få dette til å bli en del av sin nye hverdag. Som kollektivt knutepunkt med over 1450 avganger daglig går det en buss til de fleste bydeler i Trondheim». «Utbyggingen av sykkelveier har vært stor i vårt område de siste årene. Vi har sykkelveier som er kjempefine å bruke stort sett alle dager i året. Pluss at vi ha bysykkel finner man rett utenfor en av våre innganger». Forteller senterlederen. Nytt innendørs sykkelparkeringshus for ansatte! «Det vi jobber med nå er å bygge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye