Sony Music Norway

Tyr slipper sommer EP-en «4 the summer»

Del

Norges mest produktive rapper slapp sommer-anthemet «players» med Ari Bajgora for bare en uke siden. Låten ble listet på P3, og gikk rett inn på Topp 50 - der han også ligger fra før, med Bargee-samarbeidet «Brunette & Blondine».

Nå følger Tyr opp med hele fem nye låter som sammen med «players» utgjør sommer EP-en «4 the summer».

«Vi har hatt veldig mange låter som har ligget, og også noe som er nytt som vi har gjort ferdig nå, men mest fordi BGM var så mørkt, så det er litt deilig at folk får noe litt lysere fra meg, nå som det er sommer» - svarer Tyr når Christine Dancke spør om produktiviteten til den unge rapperen.

Om de nye låtene er Tyr kort, men presis.

1. exit

«Hvem jobber hardere enn oss, bro? Ingen.»

2. players (feat. Ari Bajgora)

«Denne ble lagd i albumsessions, men passet aldri helt inn i albumet. En feiring av alle som er ute og henter penger hver dag. Dumt vers fra Ari.»

3. når teamet skåler

«De andre er simp-ass boys og jeg er big shot. Måtte talk my talk.»

4. rizla (feat.Siyabång)

«Dette er kanskje den eldste låten vi har hatt liggende. Den ble lagd før 21, deilig å endelig ha gjort den ferdig og å få den ut. Broren min Siya drepte verset sitt.»

5. kom opp

«En statusoppdatering etter alt som har skjedd i år. Snakker litt for seg selv.»

6. sommer regn

«Låten som spilles når solen kommer opp etter festen, og du har begynt å savne eksen din.»

«4 the summer» er som vanlig laget med den nå LA-baserte duoen Jimi Somewhere og Milo Orchis, med innslag fra INB4ILEAVE, Levanto, Phillip Manikov og Fig Tape.

null

Tyr har siden han slapp «21» på sommeren i 2022 hatt en eventyrlig reise og har fortløpende krysset av flere ting på sin egen bucket-list. På under to år har den unge rapperen sluppet to kritikerroste prosjekter, fått terningkast 6 av Aftenposten, vært Spellemannsnominert, solgt ut Parkteateret, sluppet låter med bla Arif, Stig Brenner, Beathoven og Oscar Blesson, sjarmert publikum på noen av Norges største festivaler, deriblant Slottsfjell, Feelings og Landstreffet, varmet opp for Arif og Stig Brenner, vært support på Norgesturneen til Stig Brenner, og vært på sin egen Norgesturné, passelig kalt «Tyrs vals» - som ble avsluttet på et utsolgt og kokende Rockefeller, med mamma Tyr på scenen.

I sommer tar han med seg ny musikk og besøker flere festivaler, deriblant Mablis, Høllafest og Findings.

«4 the summer» er ute 21.juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

William Gamborg slipper "Hvis"1.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Dagen etter han spilte for 2 x fullstappet Parkteatret i Oslo slipper multitalentet William Gamborg melankolske «Hvis». ««Hvis» handler om en relasjon som går mot slutten, og om all usikkerhet og tanker som oppstår rundt det» - William Gamborg Låten ble skrevet med Henrik Stave og Johan Hessel Jelonek for et år siden, men har ligget urørt på mobilen til William siden. «Jeg gikk nylig gjennom alle låtene mine og fant den igjen, viste den frem på TikTok, og folk digget den like mye som meg! Så da passer det fint å slippe den» - William Gamborg Rett før sommeren lå William Gamborg høyt på topplistene med «Glem meg, men jeg glemmer aldri», i sommer opptrådte han for titusener av mennesker på blant annet VG-lista og Norway Cup og slapp låten «No sense» med sine gode venner Bargee og Makosir. Samtidig har han det siste halvåret turnert med dansegruppa Quick rundt om i verden – nå senest i Pakistan, India og Dubai. Han rundet av 2022 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sul

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye