The China Box

DONGFENG MOTOR akselererer fremgangen i Europa og lanserte tre kjøretøy på det spanske markedet

Del
DONGFENG MOTOR lanserte tre kjøretøy på det spanske markedet
DONGFENG MOTOR lanserte tre kjøretøy på det spanske markedet China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Madrid, Spania, 6. juni 2024: Dongfeng Motor holdt storslått Dongfeng Brand Day i Madrid, Spania. Arrangementet ble deltatt av Ma Lei, administrerende direktør for Dongfeng Motor Corporation International Business Department og China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co., Ltd., sammen med ledergruppen til den spanske partneren Salvador Caetano Group. Bemerkelsesverdige tall fra bransjeforeninger som FACONAUTO, AEDIVE, ANFAC og GANVAM var også til stede. Ved siden av medierepresentanter og europeiske partnere var mer enn 180 personer vitne til det nye kapittelet i Dongfeng Motors utvikling på det europeiske markedet.

Introduserer høyverdimodeller for lokal markedsutvikling

Dongfeng lanserte tre nye kjøretøyer i det spanske markedet: de avanserte nye energikjøretøyene VOYAH FREE, VOYAH DREAM og det luksuriøse elektriske terrengkjøretøyet MHERO I. Disse modellene tilbyr en sofistikert blanding av banebrytende teknologi og eksepsjonell ytelse, og leverer ulike reisebehov i det spanske markedet. Arrangementet inneholdt også avdukingen av VOYAH konseptbilen i-COZY, sammen med Dongfeng mainstream nye energikjøretøy DONGFENG BOX og DONGFENG 007. DONGFENG BOX er planlagt lansert i forskjellige europeiske land innen andre halvdel av 2024, noe som viser Dongfengs forpliktelse til å forbedre utenlandsk ny energiproduktlinje. "Vi jobber med å styrke forsyningskjeden vår globalt som en integrert del av vår internasjonaliseringsstrategi." Mr. Ma Lei uttrykt.

Eksepsjonell FoU-dyktighet som forbedrer brukeropplevelsen

Dongfeng utnytter sin 55-årige arv for å levere eksepsjonell bilproduksjonskvalitet, avanserte FoU-evner og pålitelig servicenettverk. På arrangementet viste Dongfeng også resultatene av "Technology Leap", fremtidsrettet teknologi og global produktlayout. I løpet av de neste tre årene vil Dongfeng investere mer i forsknings- og utviklingskostnader og fortsette å øke en rekke innovative produkter i kjøretøyplattformer, drivlinjer og fremtidsrettet teknologi, som vil fremme Dongfeng for å akselerere transformasjonen til en teknologibasert bedrift.

Fra Norge til Spania, fra den skandinaviske halvøya til den iberiske halvøy, har Dongfeng Motor gått inn i land som Norge, Danmark, Nederland, Tyskland, Sveits og Italia. I fremtiden vil Dongfeng fortsette å utdype sin tilstedeværelse i det europeiske markedet, samarbeide med lokale distributører for å dele muligheter, søke felles utvikling og skape en lys fremtid sammen.

Selskap: China Dongfeng Motor Industry Imp. & Exp. Co. Ltd

Nettsted:

http://www.dongfeng-global.com/

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationGlobal

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationSA

https://www.facebook.com/DongfengMotorCorporationME

https://www.tiktok.com/@dfmotor

Kontakter

Bilder

DONGFENG MOTOR lanserte tre kjøretøy på det spanske markedet
DONGFENG MOTOR lanserte tre kjøretøy på det spanske markedet
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra The China Box

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra The China Box på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra The China Box

Gansu Hengyuan Dongli Ny energi Begrenset Selskap deltok i Verdens fremtidige energitoppmøte og kunngjorde sin industrielle investeringsplan22.4.2024 08:24:52 CEST | Pressemelding

Fra 15. til 20. april 2024 deltok representanter for Gansu Provincial Government of China og Jiuquan Municipal Government på Verdens fremtidige energitoppmøte i Abu Dhabi, og besøkte også Dubai og Saudi-Arabia. I løpet av denne perioden signerte Gansu Hengyuan Dongli Ny energi Begrenset Selskap kontrakter med flere internasjonale solenergikjøpere, og åpnet nye internasjonale salgskanaler for kinesiske fotovoltaiske nye energibedrifter. Lederen for Gansu-provinsen og ordføreren i Jiuquan deltok på signeringsseremonien i Dubai. Ved signeringsseremonien sa Xian Xiaoli, president for Gansu Hengyuan Dongli Ny energi Begrenset Selskap: "Grønt og velstand sammen" er utviklingsmålet til Gansu Hengyuan Dongli Ny energi Begrenset Selskap, og "Teknologiprioritet og kvalitet først" er standard som Hengyuan Dongli forholder seg til for å utforske nasjonale og internasjonale markeder. Gansu Hengyuan Dongli Ny energi Begrenset Selskap har svart på Kinas strategiske oppfordring om "Carbon Peaking and

Drive Your Dreams: 2023 Global Dongfeng Dealership Summit sparket i gang24.4.2023 16:13:18 CEST | Pressemelding

2023 Global Dongfeng Dealership Summit begynte 17. april i Wuhan, Hubei-provinsen, Kina. Over 100 personer fra over 30 land og regioner, inkludert Chile, Norge, Saudi-Arabia og Vietnam, deltok på toppmøtet for å lære om Dongfengs oversjøiske forretningsutviklingsstrategi, teknologiske forsknings- og utviklingsresultater, produktplanlegging og så videre, for å videreføre bygge konsensus, utdype samarbeid og felles utvikling.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye