Universal Music Norge

You'll never find another Victoria Nadine

Del

¨Run, run, be wild and free

See what your life can be

I can't help the way you feel

I wish you best of luck, but you'll never find another me¨

Hør låta her: https://VictoriaNadine.lnk.to/AnotherMe

Victoria Nadine er en av stjernene som skinner sterkest på den norske pophimmelen.  
Nå slipper hun sin fjerde singel for året; "Another Me", i det festivalsommeren setter i gang for fullt!  

«Another me» handler om å se sin egen verdi etter et brudd, spesielt hvis man har opplevd tillitsbrudd eller en partner som tenker at gresset er grønnere et annet sted. Hvis du har blitt dumpa så betyr ikke det at du må endre på den du er eller tro at du ikke var god nok. Det er så ofte man tenker «hva kunne jeg gjort annerledes? Burde jeg oppført meg annerledes? Sett annerledes ut?», men denne låta handler om det stikk motsatte. Du er så forbanna rå, og TENK så synd for den personen å gå glipp av alt du har å tilby. Jeg tror at innerst inne vet de fleste hva de selv har å tilby, og at det er noe helt unikt. La aldri et annet menneske påvirke hvordan du ser på deg selv. Så lenge du vet at du har hjerte på rett sted, vil det alltid finnes noen som vil elske deg for den du er, uten at du må endre på en eneste ting.   

Hvis noen ikke er moden nok til å se alt du er og gir, vil jeg at du skal tenke: «vet du hva, det går heeelt fint. Takk for at det du lærte meg, og lykke til på letingen etter noen som gir deg mer enn meg. Nå starter neste kapitlet av livet og jeg gleeeder meg til å se hva det bringer».  

Victoria Nadines "Nerve" har til nå fått over 11 millioner avspillinger på strømmetjenester, var den mest spilte låten på NRK P3 og nominert til Årets låt under P3 Gull. Hun har også blitt nominert til ulike priser som Årets nykommer under P3 Gull, Årets gjennombrudd under Spellemannprisen og Årets Gjennombrudd Populærmusikk 2023 og Årets verk Populærmusikk 2024 på Musikkforleggerprisen.  
 
«Feel This Way» som Victoria Nadine slapp tidligere i år med R3HAB har nå blitt strømmet over 4 millioner ganger! Se den akustiske fremføringen av ‘Feel This Way’ her: https://www.youtube.com/watch?v=DNvmZnF_z2c 

De siste årene har Victoria Nadine skrevet og spilt musikk i Los Angeles, Berlin, Stockholm og Oslo med stjernelag av internasjonale låtskrivere, og vært å se på flere festivaler som Slottsfjell, FOMA, Idyll og Findingsfestivalen.  I sommer vil hun opptre på enda flere festivaler rundt om i landet, se konsertliste under:

Date

Venue

City

21.06.2024

Bykalas

Haugesund

22.06.2024

Steinkjerfestivalen

Steinkjer

28.06.2024

Randsfjordfestivalen

Jevnaker

04.07.2024

Stavernfestivalen

Larvik

05.07.2024

Gatafestivalen

Fauske

12.07.2024

Rootsfestivalen

Brønnøysund

20.07.2024

Malakoff

Nordfjordeid

26.07.2024

Trollrock

Beitostølen

27.07.2024

 Finnsnes I Fest

Finnsnes

15.08.2024

 Alta Live

Alta

17.08.2024

 Jugendfest

Ålesund

23.08.2024

 Ypsilon

Drammen

24.08.2024

 Haikjeften

Narvik

30.08.2024

 Utopia

Stavanger

06.09.2024

 Terminalen Byscene (Spirefest)

Ålesund


 
Tiktok // Instagram // Facebook // Spotify // Apple Music // Youtube   
 
 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Alessandra slipper fan-favoritten Marameo!19.7.2024 10:00:00 CEST | Pressemelding

Alessandra holder seg produktiv og slipper i dag den høyt etterspurte fan-favoritten Marameo! Den italienske låten, som har vært en fast del av den utsolgte Europa-turnéen til Alessandra, har allerede rukket å gå viralt på sosiale medier. Alessandra og hennes solide fanskare har etterspurt et gjestevers fra den globale popstjernen Rosalia, og dette har bidratt til at innholdet har fått over millioner av likes på TikTok alene! Om låten sier Alessandra: “Jeg har gledet meg så mye til å slippe Marameo! Denne sangen var alltid den gøyeste å opptre på turnéen. Fans har etterspurt den i sååå mange måneder og derfor vil jeg at de skal få den nå!” – Alessandra Låten er det perfekte tilskuddet til de varme sommerkveldene vi har i vente. Alessandra kan også hinte om mer italiensk-inspirert musikk fremover: “Jeg får vist mye av min italienske side som jeg ikke har gjort så mye frem til nå, men har lyst til å vise mer fremover” – Alessandra Se opptreden med Alessandras fans i Barcelonas gater HER.

Secret Garden kunngjør sitt 12. studioalbum "Songs in the Circle of Time"18.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Secret Garden annonserer at et nytt album, "Songs in the Circle of Time", kommer til høsten. Første smakebit, "Renaissance", utgis allerede i sommer. Låten er vakker og grasiøs, båret av Fionnuala Sherrys fiolin. Om inspirasjonen for denne låten sier Løvland: "Under skrivingen av dette albumet mistet jeg dessverre min søster. Jeg hadde nettopp ferdigstilt dette stykket og fremførte det i hennes begravelse. Tjenesten ble holdt i en gammel steinkirke fra 1100-tallet. Stedet og den klassiske inspirasjonen ga navnet 'Renaissance', som betyr 'gjenfødelse'." "Under skriveperioden for dette albumet mistet jeg dessverre min søster. Jeg hadde nettopp fullført dette stykket og bestemte meg for å fremføre det i hennes begravelse. Seremonien ble holdt i en gammel steinkirke fra 1100-tallet. Stedet og den klassiske inspirasjonen ga navnet 'Renaissance', som betyr 'gjenfødelse' eller 'ny oppfinnelse'. "Songs in the Circle of Time" er Secret Gardens 12. studioalbum. Albumet er en fortryllende blandin

Eminem - The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)12.7.2024 10:35:04 CEST | Pressemelding

I dag slapp Eminem albumet The Death of Slim Shady (Coup De Grâce). Albumet inneholder de tidligere utgitte singlene “Houdini” og “Tobey” er første nye album fra Marshall Bruce Mathers III siden Music To Be Murdered By, ett album som gikk #1 i Norge og har gått to ganger platina. Eminem er den mest sertifiserte artisten for sine singler i RIAAs (The Recording Industry Association of America) historie. The Marshall Mathers LP, The Eminem Show og Curtain Call samt sangene “Lose Yourself”, “Love the Way You Lie” og “Not Afraid” – har alle bidratt til at han er historisk. Gjennom karrieren har Eminem har solgt over 200 millioner album på verdensbasis og låtene hans har generert mer enn 100 millarder streams globalt.

Katy Perry er tilbake!12.7.2024 09:42:49 CEST | Pressemelding

Katy Perry er tilbake med ny musikk. Den nye låten, “Woman’s World”, er skrevet av Katy selv med hjelp fra Chloe Angelides og produsert av Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph og Rocco Did It Again! Muskkvideo er også ute – se den HER. Artwork er tatt av den anerkjente britiske fotografen Jack Bridgland, og er første smakebit ut fra hennes kommende album 143 som slippes 20. september. Om albumet og tittelen sier hun selv; “I set out to create a bold, exuberant, celebratory dance-pop album with the symbolic 143 numerical expression of love as a throughline message”. Fredag ​​20. september vil Katy headline et utsolgt show på Rock in Rio i Brasil. Dette markere henne første opptreden på Rio de Janeiro-festivalen siden 2015. Under Paris Fashion Week 2024 gjorde hun en overraskende opptreden på Vogue World iført en Noir Kei Ninomiya geometrisk kjole. Senere kunne man se henne i Paris’ gater i en kjole med teksten til "Woman's World" påtrykket, spesialdesignet av Heather Picchiottino. Gjen

Bråtabrann klar for fullspekket festivalsommer og nytt låtslipp4.7.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Bråtabrann er klare for en full festivalsommer der de blant annet gjester selveste Countryfestivalen på Vinstra! Samme dag som de står på scenen der, slipper bandet ny musikk. Låten med den passende tittelen ‘Det var en drøm’ handler nettopp om kvelder og scener som blant annet den på Vinstra. Det å våge å følge drømmene sine og gjøre det man liker aller best. Hør låta her: https://bratabrann.lnk.to/Alleveier Om låten sier Bråtabrann: ‘Det var en drøm’ er en reise i seg selv hvor man prøver å finne ut hvem man er. I et kaos av hva som forventes av oss, hva som er A4 og hva vi ønsker for oss selv oppstår en drøm. Det er en skummel tanke å skulle følge drømmene sine, men vi sier: Gjør det! Tidligere i år slapp bandet en av countryhistoriens største klassikere i norsk drakt sammen med Oda Gondrosen som havnet på #15 plass på Spotify sin viral-liste over landets mest delte låter. ¨Sønderdrukken sang¨ ble tatt svært godt imot av publikum, har allerede rukket å få over 270 000 avspillinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye