M-Files

M-Files utropes som Gartner® Peer Insights™ Strong Performer 2024 for Content Services Platforms

Del

Oslo/Austin – 26. juni 2024 – M-Files, lederen innen automatisering av informasjonshåndtering, anerkjennes som Strong Performer i Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer' som en del av Content Services Platforms-rapporten fra mai 2024 (basert på 42 vurderinger i løpet av siste halvannet år; til mars 2024). M-Files er en av tre leverandører som oppnår Strong Performer-utmerkelsen, noe som krever at man må møte eller overgå gjennomsnittet i markedssegmentet Overall Experience (totalopplevelse), som inkluderer to underkategorier, nemlig: Capabilities (ferdighet) og Support/Delivery (støtte/levering).

Antti Nivala på scenen under M-Files Impact Global Conference i Madrid
Antti Nivala på scenen under M-Files Impact Global Conference i Madrid

– Vi ser på anerkjennelsen som Strong Performer i Gartner Peer Insights™-rapporten som en bekreftelse på vår rolle  når det kommer til hvordan vår automatiseringsplattform transformerer fremtidens informasjonshåndtering. M-Files endrer måten ansatte opererer på, - og gjør dem i stand til å fokusere på sin kjernekompetanse - i stedet for tidkrevende administrative oppgaver. Dette skiftet gir bedre resultater for virksomheter og bedre arbeidstilfredshet blandt de ansatte, sier Antti Nivala, grunnlegger og toppsjef i M-Files.

Gartner Peer Insights-anmeldelser for M-Files inkluderer følgende:

«Pålitelig dokumenthåndteringsapplikasjon. Jeg liker at vi enkelt  kan lage nye arbeidsflyter og gjøre andre endringer uten mye administrativt arbeid» – Global Applications Manager innen industri/produksjon [les hele anmeldelsen]

«Flott team å jobbe med, de kan sakene sine! M-Files fungerer veldig bra for oss. Arbeidsflytene er veldig fine. Metadatakortet er en enorm forbedring i forhold til våre eldre sharepoint-løsninger.» – Forretningsanalytiker i et energi- og elektrisitetsselskap [les hele anmeldelsen]

«Oppnå suksess og fleksibilitet med datadrevet innholdsstyring. M-Files-teamet har vært svært detaljerte og opptatt av suksess tilknyttet implementeringen vår. De ønsker virkelig en vellykket opplevelse.» – IT-sjef innen finans [les hele anmeldelsen]

«Bruk M-Files for å støtte virksomhetsstrukturen og fremme forretningsmålene. Jeg elsker at løsningen lar meg lage og endre datastrukturer og arbeidsflytprosesser internt.» – IT-produktspesialist i et energi- og elektrisitetsselskap [les hele anmeldelsen]

«M-Files har vært veldig gunstig for vårt dokumentkontrollprogram og opplæring. Vår erfaring har vært veldig positiv, og denne løsningen er noe vi setter stor pris på fordi den hjelper oss å holde oss til kravene.» - Matsikkerhets- og prosjektleder innen produksjonsindustrien [les hele anmeldelsen]

«Veldig fornøyd med løsningen og støtten vi får. Vi synes det er en unik løsning for dokumenthåndteringsbehovene våre.» – Leder innen finans [les hele anmeldelsen]

M-Files sin automatiseringsplattform for informasjonshåndtering  er designet for å forbedre forutsetningene for suksess blant teammedlemmene og drive effektivitet i sanntid. M-Files optimaliserer ansattes  produktivitet ved å automatisere og strømlinjeforme kunnskapsintensive arbeidsprosesser, redusere kostnader, spare tid og minimere menneskelige feil.

«Voice of the Customer» er en rapport som inkorporerer Gartner Peer Insights sine anmeldelser og innsikt for beslutningstakere innen IT. Dette helhetlige og sammenlignbare perspektivet, i kombinasjon med de individuelle og detaljerte anmeldelsene, utfyller Gartners ekspertundersøkelser og kan i mange tilfeller spille en nøkkelrolle i kjøpsprosessen, da det fokuserer på direkte peer-opplevelser ved implementering og drift av slike løsninger. På markedet for innholdstjenesteplattformer har Gartner Peer Insights publisert 1085 anmeldelser og vurderinger i løpet av den siste 18-månedersperioden, som ble avsluttet 31. mars i år.

Last ned en gratis versjon av Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Content Services Platforms-rapporten for 2024.

Om Gartner Peer Insights

Gartner Peer Insights er en nettbasert plattform med vurderinger og anmeldelser av IT-programvare og -tjenester som er skrevet og lest av fagfolk innen IT og beslutningstakere innen teknologi. Målet er å hjelpe IT-ledere med å ta mer innsiktsfulle kjøpsbeslutninger og bistå teknologileverandører med å forbedre produktene sine ved å motta objektive og upartiske tilbakemeldinger fra kunder og marked. Gartner Peer Insights inkluderer mer enn 350 000 verifiserte anmeldelser i mer enn 340 markeder. For mer informasjon, besøk www.gartner.com/reviews/home.

Gartner Research Methodologies, Gartner® Peer Insights™ ‘Voice of the Customer’: Content Services Platforms, av Peer Contributors, 24. mai 2024.

GARTNER er et registrert varemerke og servicemerke, og PEER INSIGHTS er et varemerke og servicemerke for Gartner, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaper i USA og internasjonalt og brukes her med tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt.

Gartner Peer Insights-innhold består av meninger fra individuelle sluttbrukere basert på deres egne erfaringer med leverandørene som er oppført på plattformen, skal ikke tolkes som faktautsagn, og de representerer heller ikke synspunktene til Gartner eller dets tilknyttede selskaper. Gartner støtter ikke noen leverandør, produkt eller tjeneste som er avbildet i dette innholdet, og gir heller ingen garantier, uttrykt eller underforstått, med hensyn til dette innholdet, om dets nøyaktighet eller fullstendighet, inkludert eventuelle garantier for salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.

Kontakter

Bilder

Antti Nivala på scenen under M-Files Impact Global Conference i Madrid
Antti Nivala på scenen under M-Files Impact Global Conference i Madrid
Last ned bilde

Lenker

Om M-Files

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av kunnskapsarbeid. Med M-Files sin plattform kan kunnskapsmedarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smartere og produsere mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur med en innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i arbeidsprosessene samt automatisere sikkerheten og etterlevelsen av regler. For mer informasjon, besøk www.m-files.com/no.

Følg pressemeldinger fra M-Files

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra M-Files på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra M-Files

M-Files revolusjonerer arbeidsplassen med AI og automatisering8.3.2024 08:48:15 CET | Pressemelding

Oslo, Norge – 7. mars 2024 – Automatisering av kunnskapsarbeid gir resultater for M-Files, som i dag avslører at selskapet øker de årlige gjentakende inntektene (ARR) med mer enn 20 prosent i 2023. Veksten drives frem av 64 prosent økning i nye kundeanskaffelser fra direktesalg og 41 prosents økning i eksisterende kundeutvidelser med økende interesse for M-Files Hubshare samarbeidsløsning. Samtidig er veksten for M-Files i det nordiske salget på hele 26 prosent i 2023, noe som skyldes stor etterspørsel etter selskapets teknologi og løsninger på det norske og nordiske markedet. Selskapets solide resultater det siste året kommer også etter enda en milepæl, da M-Files oppnådde den anerkjente Centaur-statusen med over 100 millioner euro i årlig gjentakende inntekter i fjor.

Ferske tall fra Forrester viser at M-Files leverer 294 prosent avkastning med M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid10.10.2023 13:20:06 CEST | Pressemelding

En fersk analysedrevet undersøkelse fra Forrester fastslår at M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid gir store gevinster. I følge Forrester-rapporten har kundene oppnådd en avkastning på sine investeringer (ROI) på 294 prosent over tre år. Samtidig elimineres informasjonskaos med raskere tilgang til dokumenter og informasjon.

Møt M-Files Aino, den generative AI-teknologien bak Knowledge Work Automation-plattformen fra M-Files27.9.2023 12:57:29 CEST | Pressemelding

M-Files, en ledende aktør innen automatisering av kunnskapsarbeid, avduker i dag en plattform for Knowledge Work Automation som kan revolusjonere hvordan kunnskapsmedarbeidere jobber. Drevet av M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, kan bedrifter nå organisere informasjon, forstå sammenhenger i dokumenter og samhandle med organisasjonens kunnskap ved hjelp av et naturlig språk. Dette gjør M-Files sine bedriftskunder i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten til kunnskapsmedarbeiderne og redusere forretningsrisiko.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye