Politihøgskolen

Politistudentene får eksamen og sensur

Del

Etter at streiken ble avsluttet har Politihøgskolen nå følgende oppsummering hva angår studenter og konsekvenser.

Illustrasjonsbilde av politistudenter som leser pensum.
Foto: Politihøgskolen/Didrik Linnerud Arnesen.

Ved bachelorutdanningen fikk flere studenter i første og siste studieår utsatt en eksamen som følge av streiken. Disse får tilbud om nye datoer for eksamen i juni, og alle studenter får da sensur før sommerferien. Det gjør at både progresjon i studiene og vitnemål kan oppnås som for tidligere studentkull.  

Bacheloropptaket til høsten 2024 går sin gang, og søkere vil som vanlig få svar på søknaden sin via Samordna opptak i midten av juli.

Ved Etter- og videreutdanning får «Instruktørutdanning i utrykningskjøring» utsatt gjennomføring og oppstart som følge av streiken. Studentene som blir berørt kontaktes av høgskolen. Masterutdanninger blir ikke berørt.

Anders Tveit Lundemo

Seksjonssjef, Studieavdelingen

Politihøgskolen   

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Om oss

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye