TUI Norge

TUI lanserer pakkereiser til Rio de Janeiro

Del

Ikoniske strender,  Kristusstatuen og sambarytmer. Nå lanserer TUI pakkereiser til Brasil. Denne gangen til den pulserende storbyen, Rio de Janeiro.

Copacabana - stranden i Rio de Janeiro Brasil.
Pakkereiser med rutefly til for eksempel Rio de Janeiro i Brasil, gir valgfrihet kombinert med kvaliteten kundene våre er vant til fra våre klassiske reisemål i Hellas og Spania, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI. Foto: TUI

Rio de Janeiro, eller Rio som byen kalles på folkemunne, tiltrekker besøkende fra hele verden med sin spektakulære utsikt, dynamiske kultur og unike strandliv.

Nå lanserer TUI pakkereiser med rutefly til Brasils mest omtalte by. 

Copacabana i trygge rammer

Den brasilianske metropolen er kanskje mest kjent for sin årlige karneval, og de ikoniske strendene Copacabana og Ipanema.

På strendene samles lokalbefolkningen og turister for å bade, spise, drikke, danse og spille fotball. Samtidig tilbyr Rio mye mer. Alt fra kjente severdigheter og naturopplevelser til en rik kulturell scene med museer og konserter.

– Vi er skikkelig stolte av at vi nå kan sende gjestene våre til denne herlige byen. Rio de Janeiro er det perfekte reisemålet for de eventyrlystne. Vi vet at veldig mange nordmenn setter pris på tryggheten som ligger i å bestille en pakkereise. Pakkereiser med rutefly gir valgfrihet kombinert med kvaliteten kundene våre er vant til fra de klassiske reisemålene våre i Hellas og Spania, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI.

Kritustatuen%20p%E5%20fjell%20i%20Rio%20de%20Janeiro%20Brasil.
Kristusstatuen på Corcovadofjellet er et "must", når du reiser til Rio de Janeiro. Foto: TUI

Kristus og Sukkertoppen

Det er overflod av aktiviteter og opplevelser i Rio. 

– Du kan jo ikke reise til Rio uten å få med deg de verdenskjente landemerkene som Kristusstatuen på Corcovadofjellet eller ta taubanen til Sukkertoppen med sin spektakulære utsikt over Guanabarabukten, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen. 

For de eventyrlystne tilbyr Rio også muligheter for naturopplevelser med guidede turer gjennom byens frodige regnskoger og nasjonalparker.

Bo i byen eller ved stranden

TUIs pakkereiser med rutefly til Rio de Janeiro kan bestilles allerede. Det er mulig å velge blant flere ledende flyselskaper og fleksible reiselengder. Det er et bredt utvalg av hoteller på følgende steder:

•          Copacabana – rett ved en av verdens mest omtalte strender.

•          Barra da Tijuca – Rios lengste strand som passer for både surfere og soldyrkere. 

•          Sentrum – bo midt i byen! 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Copacabana - stranden i Rio de Janeiro Brasil.
Pakkereiser med rutefly til for eksempel Rio de Janeiro i Brasil, gir valgfrihet kombinert med kvaliteten kundene våre er vant til fra våre klassiske reisemål i Hellas og Spania, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI.
Last ned bilde
Portrettbilde av Tommy Serban kommersiell direktør i TUI Nordic.
Tommy Serban er kommersiell direktør i TUI Nordic.
Last ned bilde
Anne Mørk-Løwengreen er kommunikasjonssjef i TUI Norge
Anne Mørk-Løwengreen er kommunikasjonssjef i TUI Norge
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye