Norges Skøyteforbund

Håkon Dahl slutter som generalsekretær i Norges Skøyteforbund

Del

Generalsekretær Håkon Dahl har sagt opp sin stilling i Norges Skøyteforbund, og vil fra 1. september begynne som sponsor- og eventmanager i Swix. Dahl startet i Norges Skøyteforbund 1. mai 2019 og har vært generalsekretær i over fem år.

Christoffer Rukke NSF

– Dette har vært en vanskelig beslutning. Jeg har hatt en fantastisk tid i Norges Skøyteforbund, og disse årene har vært veldig begivenhetsrike og lærerike for meg. Jeg er stolt av alt vi har oppnådd med en liten, men utrolig dedikert stab. Vi har økt antallet aktive, vi har fått betydelig flere presseoppslag, arrangert flere store mesterskap med suksess og bygget en solid økonomi. Det har vært både utfordrende og gøy, sier Håkon Dahl.

Styret i Norges Skøyteforbund beklager at Dahl nå velger å forlate forbundet, men forstår hans valg og har mye ros til den avtroppende generalsekretæren.

– Håkon har gjort en strålende jobb som administrativ leder i NSF, og vi er lei oss for at han nå slutter. Han har vært en sterk bidragsyter til at Norges Skøyteforbund har gjort et løft på flere områder de siste årene. Det er jo alltid slik at dyktige folk er attraktive. Vi skulle ønske han kunne fortsette hos oss, men har forståelse og respekt for hans valg, sier skøytepresident Mona Adolfsen.

Norges Skøyteforbund vil raskt utlyse stillingen som generalsekretær for å få inn en erstatter så snart som mulig.

– Vi har mange store oppgaver foran oss og er allerede i gang med prosessen med å skaffe en erstatter for Håkon. Han vil selvsagt bli savnet av både ansatte og styret, men jeg er trygg på at han vil bidra fullt ut også frem til september, sier Adolfsen. 

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Norges Skøyteforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skøyteforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Skøyteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye