Easee

Anthony Fernandez blir Easees nye toppleder

Del

Anthony Fernandez ansettes som ny administrerende direktør.  

20 ÅRS ERFARING: Anthony Fernandez blir Easees nye CEO.
20 ÅRS ERFARING: Anthony Fernandez blir Easees nye CEO.

Anthony Fernandez har over 20 års internasjonal erfaring fra å kommersialisere disruptive teknologier på tvers av ulike sektorer. Tidligere var Fernandez administrerende direktør i Refeyn, et biovitenskapsselskap som ble grunnlagt ved Oxford Universitetet. Han har også jobbet som VP Asia Pacific for Teledyne Technologies i Hong Kong, og jobbet med medisinsk rådgivning, forsvarssikkerhet og industriell automasjon. Han har en Master of Business Administration (MBA) fra Imperial College Business School i London.

– Vi er svært glade for å kunngjøre at Antony Fernandez begynner i Easee som ny administrerende direktør. Anthony er den perfekte matchen for Easee nå. Hans erfaring med innovasjon og vekst innen bærekraftig teknologi vil være avgjørende for Easee i tiden fremover, sier styreleder Kjetil André Næsje.  

Fernandez overtar stillingen fra interim CEO Erik Færevaag.  

Videre vekst  

– Med Fernandez på laget er Easee godt posisjonert til å styrke vår posisjon ytterligere som en global leder innen smart ladeteknologi. Easee går inn i et nytt og svært spennende kapittel. Vi har en sterk merkevare, og Fernandez vil bringe den strategiske forståelsen og innsikten som trengs for videre vekst og sikre våre kunder de beste produktene innen smart ladeteknologi, sier styreleder Kjetil André Næsje.  

Kraftigste lader  

Tidligere denne uken lanserte Easee sitt nye produkt, Charge Core, den kraftigste laderen fra Easee, som vil forbedre ladeopplevelsen.  

– Easee er en svært spennende aktør innen global energiomstilling. Jeg er stolt over å bli en del av et svært nytenkende og dedikert team. Det blir spennende å være med nå som Easee skal forme fremtiden for elektrisitet, sier Fernandez.

Sterke ambisjoner 

Anthony Fernandez begynner i Easee 12. august 2024.  

Easee har ekspandert internasjonalt de siste årene. De introduserer nye produkter som gjør lading av elbiler enklere, sikrere og mer effektiv. 

Easee ble etablert i 2018 i Norge. I dag har selskapet over 140 ansatte i 8 land. De har en ambisjon om å bli Europas største grønne teknologiselskap innen 2026, og verdens største innen 2031.  

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra Easee

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Easee på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Easee

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye