Easee

Easee lanserer sin kraftigste lader

Del

– Dette vil forbedre ladeopplevelsen. Vi er ekstremt stolte av Charge Core, sier interim CEO Erik Fossum Færevaag, etter lanseringen av det nye produktet.

Core glir sømløst inn i Easees eksisterende system.
Core glir sømløst inn i Easees eksisterende system.

Charge Core vil passe rett inn i dagens Easee-system, og vil derfor gjøre det mulig for eksisterende kunder å ta det i bruk med en gang. Elektrikere, ladeoperatører og privatpersoner vil kunne forbedre ladeopplevelsen.

Charge Core lanseres med et EU-typeundersøkelsessertifikat. TÜV Rheinland, verdensledende innen uavhengige test-, inspeksjons- og sertifiseringstjenester, har bekreftet at laderen oppfyller alle nødvendige sikkerhets- og kvalitetsstandarder i Europa.

– Dette er trolig verdens mest testede lader. Våre kunder fortjener den beste kvaliteten, og vi har gjort alt for å forsikre oss om at vårt nye produkt er over all forventning. Vi har gjennomført en rekke omfattende tester av både jordfeilsikringen og alle andre sikkerhetsfunksjoner, sier Færevaag.
 

Nye nøkkelfunksjoner

Charge Core vil forbedre ladeopplevelsen betraktelig. En av nøkkelfunksjonene til Charge Core er at den fordeler den tilgjengelige strømmen i ladesystemet mellom tilkoblede biler.  
 
– Etter hvert som flere skaffer seg el-biler, ser vi behovet for et system som fordeler energien. Hver bygning har en grense for hvor mye strøm som kan brukes samtidig. Dette blir utfordrende på gitte tidspunkter, som når folk kommer hjem fra jobb og alle skal lade samtidig. Vårt nye produkt løser dette, og folk kan lade når det enn måtte passe, sier Færevaag.


Én million innen neste år

Easee har økt sin markedsandel innen felles ladeanlegg de siste årene, mye på grunn av den patenterte Easee Ready-løsningen. Dette gjør det mulig for elektrikere å fullføre infrastrukturen for lading i hele parkeringsanlegget med en gang.

Easee nærmer seg 750.000 installerte ladebokser, noe som gjør dem til en av de største laderprodusentene i verden.

– Lanseringen av Charge Core styrker vår posisjon i markedet ytterligere. Vi har stor tro på at vi vil passere én million installerte ladebokser innen 2025, sier Færevaag.

Easee har flere spennende produkter på gang, blant annet en MID-sertifisert ladeboks, noe som betyr at enheten oppfyller EUs krav til nøyaktig og pålitelig måling av elektrisk energi.
 

Kontakter

Bilder

Core vil gli sømløst inn i Easees eksisterende system.
Core vil gli sømløst inn i Easees eksisterende system.
Last ned bilde
Charge Core fordeler den tilgjengelige strømmen blant brukerne.
Charge Core fordeler den tilgjengelige strømmen blant brukerne.
Last ned bilde

Om oss

Easee ble etablert av tre norske grundere i 2018, og utvikler, designer og produserer alle produkter i Skandinavia. Selskapet eksporterer til hele 23 land i Europa og har en eksportrate på nærmere 80 %, med Sverige, UK, Tyskland, Nederland, Sveits og Danmark som sine største markeder.

Med over 500 ansatte i 8 land har selskapet en ambisjon om å bli Europas største green-tech selskap innen 2026, og verdens største innen 2031.

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Easee

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Easee på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Easee

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye