Norges Skiforbund

Første norske kvinne i FIS-styret

Del

Skipresident Tove Moe Dyrhaug ble onsdag valgt inn i styret i Det internasjonale skiforbundet (FIS Council) under FIS-kongressen i Reykjavik. Moe Dyrhaug er første norske kvinne i FIS Council.

Tove Moe Dyrhaug
Norges Skiforbund

23 delegater sto som kandidater til de 18 styreplassene under FIS-kongressen på Island onsdag. Moe Dyrhaug fikk 102 av maksimalt oppnåelig 128 stemmer under dagens valg.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk stemmer av over 100 personer, og fra så mange nasjoner. Samtidig veldig motivert for å gjøre en jobb internasjonalt. Vi er en stor skinasjon, og i enkelte grener er vi dominerende. I FIS Council har vi muligheter til å påvirke internasjonale skipolitiske saker, og fortsette utviklingen av skiidretten. Jeg ser også frem til å samarbeide tett med mine nordiske kollegaer, Anna Harboe Falkenberg (Danmark), Martti Uusitalo (Finland) og Karin Mattsson (Sverige), sier Moe Dyrhaug.

Les sak på skiforbundet.no

Kontakter

Bilder

Erik Røste og Tove Moe Dyrhaug
Erik Røste og Tove Moe Dyrhaug
Last ned bilde

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

Følg pressemeldinger fra Norges Skiforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skiforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Skiforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye