Moelven

Anders Grønli gir plass til nye krefter

Del

Etter åtte år som direktør ved Moelven Østerdalsbruket har Anders Grønli sagt opp sin stilling. – Jeg føler det på tide å slippe til nye krefter, og søke nye utfordringer. Jeg ønsker også å bruke mer tid med familien fremover, sier Grønli.

Anders Grønli
Anders Grønli

Moelven Østerdalsbruket er et sagbruk og høvleri med produksjon av både gran- og furuprodukter. Grønli har hatt ansvar for 75 medarbeidere. 

 – Jeg er svært takknemlig for tiden jeg har hatt på Østerdalsbruket, med dyktige kollegaer som tar ansvar for en god kultur, sier Grønli.  

Solid drift og utvikling  

Styreleder Lars Storslett er imponert over resultatene Grønli har skapt. 

 – Jeg ønsker å takke Anders for de positive resultatene han har bidratt til gjennom åtte år. Under pandemien hadde Moelven Østerdalsbruket tidenes resultater, takket være en helt ekstraordinær innsats da etterspørselen var i taket, sier Storslett.  

De siste årene har det også vært teknisk utvikling av industrivirksomheten.  

– Østerdalsbruket har blant annet fått nytt impregneringsanlegg og ny flisterminal. Anders har sørget for et solid sagbruk og høvleri som nå er på jakt etter ny direktør, sier Storslett.  

Rekrutteringen av ny direktør starter umiddelbart, og Grønli står i stillingen til i høst.  

Kontakter

Bilder

Anders Grønli
Anders Grønli
Last ned bilde
Lars Storslett, styreleder og konstituert divisjonssjef Wood
Lars Storslett, styreleder og konstituert divisjonssjef Wood
Last ned bilde

Om oss

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2021 på rundt NOK 14,8 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye